Bir sonraki cebiniz hangisi olacak?

CHIP Online
05-12-2010, 16:00   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj

Bu soruya verilen ilginç cevaplar hem şaşırttı, hem de acı bir gerçeği ortaya çıkarttı...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/bir- ... i-olacak_23881.html

Resimlerle: Hangi cep telefonunu seçmeli?

Araştırma şirketi GfK'nın yaptığı ankete göre kullanıcılar cep telefonlarına ve telefonlarındaki işletim sistemine pek sadık değiller.

ABD, İngiltere, Almanya, İspanya, Çin ve Brezilya'da 2653 kullanıcıya bazı sorular soruldu. Kullanıcıların yaklaşık olarak yarısı bir sonraki telefonunun hangi marka olacağı konusunda tereddütlüydü. Sadece yüzde 25'lik bir bölüm, telefondan bağımsız olarak aynı işletim sisteminde kalmayı düşünüyordu.

Apple kullanıcılarının yüzde 59'u ise iOS da kalacağını söylüyor. İşletim sistemlerinde en düşük sadakat ise Micosoft'a ait ve kullanıcıların sadece yüzde 21'i sonraki telefonlarında Windows işletim sistemi kullanmayı düşünüyor.

Kullanıcıların bir sonraki telefonlarında kullanmak istediği işletim sistemlerinde, Nokia'nın Symbian işletim sistemi ise yüzde 24 gibi düşük bir orana sahipken, Android'in de yüzde 28'le pek de iyi olduğu söylenemez. RIM'in Blackberry OS'i ise yüzde 35 gibi bir oranla Android ve Sybmian'ın önünde.

Tüm konu: Bir sonraki cebiniz hangisi olacak?

İzleyin: PSP telefon Yunanistan'da görüldü!

Resimlerle: Hangi cep telefonunu seçmeli?

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Sizce bu sadakatsizliğin nedenleri neler?