Merhabalar tekrar...
Keyloggerlı Bilgisayarda Şifre Yollamayı onlemek ıcın (Pasif Duruma getirmek için) Ekran Kkavyesi Kullanmakta bir Çaremidir Yoksa Yine aynı olarak gonderırmı sıfreyı
Şimdiden Teşekkürler TheAhk
Merhabalar tekrar...
Keyloggerlı Bilgisayarda Şifre Yollamayı onlemek ıcın (Pasif Duruma getirmek için) Ekran Kkavyesi Kullanmakta bir Çaremidir Yoksa Yine aynı olarak gonderırmı sıfreyı
Şimdiden Teşekkürler TheAhk
Valla ben sanal klavyenin en güvenli seçenek olduğunu duymuştum. Keylogger için...
Mantık olarak key logger klavyende bastığın tuşları takip ediyor , sanal klavyede ise tuşa basmıyorsun :D
Ama tabi bunu daha da geliştirip , gizliden gizliye arka planda ekran görüntüsünün video kaydını yapıp biryelere sızdırabiliyorlarsa birşey diyemem...
Bazı gelişmiş özelliklere sahip keyloggerların, screenlogger yani ekran görüntüsü kaydetme özelliği de vardır. Bu durumda ekran klavyesi kullanmak da işe yaramaz. Ancak birçok klasik keylogger sadece klavye tuşlarını kaydeder. Bu yüzden ekran klavyesi geçici bir çözümdür. Kurtulmak için Malwarebytes gibi bir yazılımla tarama yapıp keylogger ı silmeniz gerekir.
Tamam Teşekkürler Hepinize Yardımlarınız İçin Teşekkürler...
sanal klavye çözüm değildir çünkü bazı keyloggerlar capsde alır ve yine her tıkladığını kayıt eder sana iki tavsiye
1. kasperskynin sanal kalvyesi var ama tabi bunun için kaspersky satın alman lazım o sayede hiç bir logger ne caps alır ne kayıt yapar çünki kaspersky sanal klavye açıldığı an kaspersky hiçbir programın caps almasına izin vermez kayıdı durdurur. ve logger caps alsa bile sadece siyah bir ekran görür.
2. keyscrambler diye bir program var firefoxla ve ie ile birlikte çalışıyor her yazdığını saçma sapan karakterlere çaviriyor. freesi var kullan.
sanal klavye çözüm değildir çünkü bazı keyloggerlar capsde alır ve yine her tıkladığını kayıt eder sana iki tavsiyeSizi tanımıyorum ama galiba foruma geri döndünüz.Dünyanın en uzun forum konusundaki profil resminizden çıkarttım sizi :))1. kasperskynin sanal kalvyesi var ama tabi bunun için kaspersky satın alman lazım o sayede hiç bir logger ne caps alır ne kayıt yapar çünki kaspersky sanal klavye açıldığı an kaspersky hiçbir programın caps almasına izin vermez kayıdı durdurur. ve logger caps alsa bile sadece siyah bir ekran görür.
2. keyscrambler diye bir program var firefoxla ve ie ile birlikte çalışıyor her yazdığını saçma sapan karakterlere çaviriyor. freesi var kullan.
cs87 ben yeni değilim bir yerede gitmedim sadece forumun ben ilk üye olduğum zamanlardaki havası kalmadı burası bir zamanlar resmen okul gibiydi saatlerinizi sıkılmadan her saniye yeni şeyler öğrenerek geçirebilirdiniz şimdi ise o uzmanların hiç biri yok.
bu iki program işini görür süper antispayware ve antimalware / sonrada kaspersy internet scurity gibi antiler kullan / imzamda var istersen indir ve kur..şimdilik bu iki program açıkları yakalar gibime geliyor