Arladaşlar laptoplarda bilgisayarın ne kadar ısındığına nasıl bakabiliriz oyun oynarken? Nerden bakabiliriz? Ve oyun oynarkenki fps değerlerine nasıl bakabiliriz. Acil cevap verirseniz sevinirim. Teşekkürler...
Bir sorum olacak
İŞLEMCİ, RAM, EKRAN KARTI VE ANAKARTLA İLGİLİ ÇEŞİTLİ BİLGİLERİ ÖRÜNTÜLEMEK İÇİN KULLANILAN ÜCRETSİZ BİR ARAÇ PROGRAMI VARDIR. PROGRAMI http://www.cpuid.com ADRESİNDEN İNDİRİP KURULUMA GEREK KALMADAN KULLANABİLİRSİNİZ.
Arladaşlar laptoplarda bilgisayarın ne kadar ısındığına nasıl bakabiliriz oyun oynarken? Nerden bakabiliriz? Ve oyun oynarkenki fps değerlerine nasıl bakabiliriz. Acil cevap verirseniz sevinirim. Teşekkürler...Kardeş kusura bakma ve de kesinlikle yanlış anlama ama ; sen o 346 mesajı nasıl yaptın ?Sadece google'da ''bilgisayar sıcaklığı'' desen , yüzlerce sonuç gelir... Sence bunun için konu açmaya değer mi ?
İlk mesajı okuduğumda ; kesin dedim çıktı biri forumda dalga geçmeye çalışıyor... Ama gidişata baktım sen ciddi ciddi sormuşsun , arkadaşlar da ciddi ciddi cevap vermiş...Ben de bu durum üzerine ; sana mesaj sayın hakkında sormak istedim kusura bakma... Burada soruncaya kadar google veya binge sorsan yeterdi...
Keşke daha spesifik konularda sorular gelse... Neyse google'ın varlığını öğrendiğine göre ; son olarak bir çin atasözünü hatırlatmak isterim...eğer bir adama bir balık verirsen o gün karnı doyar , ama o adama balık tutmayı öğretirsen hergün karnı doyar...
Kardeş kusura bakma ve de kesinlikle yanlış anlama ama ; sen o 346 mesajı nasıl yaptın ?Arkadaşım ben burdaki insanların bilgisine güvendiğim için burda sordum. Her merak ettiğim şey için google da araştırma yapsam ve güvenilir sonuçlar bulsam bu siteye ihtiyacım olmazdı zaten. Ayrıca madem soruyu basit buldun cevap vermezsin olur biter. Ben cevabımı aldım zaten. Herkes senin gibi üst düzey bilgilere sahip olup senin tabirinle daha spesifik şeylere ilgi duyamaz. Ayrıca sen de bu soruyu zamanında birilerine sordun da öğrendin cevabını. Ben de burda sorup öğrendim. Olay budur büyütülecek bişey yok.Sadece google'da ''bilgisayar sıcaklığı'' desen , yüzlerce sonuç gelir... Sence bunun için konu açmaya değer mi ?
İlk mesajı okuduğumda ; kesin dedim çıktı biri forumda dalga geçmeye çalışıyor... Ama gidişata baktım sen ciddi ciddi sormuşsun , arkadaşlar da ciddi ciddi cevap vermiş...Ben de bu durum üzerine ; sana mesaj sayın hakkında sormak istedim kusura bakma... Burada soruncaya kadar google veya binge sorsan yeterdi...
Keşke daha spesifik konularda sorular gelse... Neyse google'ın varlığını öğrendiğine göre ; son olarak bir çin atasözünü hatırlatmak isterim...
eğer bir adama bir balık verirsen o gün karnı doyar , ama o adama balık tutmayı öğretirsen hergün karnı doyar...
Ayrıca mesaj sayısı hakkında ukalalık yapmaya gerek yok. Kimi zaman yardım aldım kimi zaman da yardım ettim yada görüş bildirdim.Son Düzenleme: tugberk_91 ~ 02 Mayıs 2011 19:10