Bir söylenti ne kadar hızlı yayılabilir?

CHIP Online
04-04-2013, 19:30   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Eğer siz de bu söylentiye inanıp büyük günü bekliyorsanız, size kötü bir haberimiz var!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/bir ... ilabilir_39531.html

Resimlerle: En iyi 10 Xbox 360 oyunu!

Microsoft kurulalı ne kadar yıl geçmiş hiç düşündünüz mü? O zaman biz size yardımcı olalım: Tam tamına 38 yıl! Her yıl olduğunu gibi, kuruluş gününü kutlamayı planlayan Microsoft cephesindeyse ufak çaplı bir alarm verilmiş durumda. Sebepse aslı olmayan bir bilginin tüm dünyaya yayılmış olması...


Bu yıl 38. yaşına basacak olan firma hakkında ortaya atılan iddiada, doğum günü kutlamaları esnasında ücretsiz Xbox puanları dağıtılacağı söyleniyor. Tamamen asılsız olan bilgi o kadar hızlı bir şekilde yayıldı ki sonunda Microsoft resmi Facebook sayfası üzerinden konu hakkında bir açıklama yapmak zorunda kaldı. "Öyle görünüyor ki etrafta dolanan bir bilgiye göre, Microsoft'a yaş gününde 'nice senelere' diyenlere Xbox puanı verilecekmiş. Lütfen bu ve benzeri bilgilere kulak asmayın. Her ne kadar bu hafta boyunca 38. yaş günümüzü kutlayacak olsak da herhangi bir şekilde ücretsiz Xbox puanı dağıtmayacağız."


Unutmadan eklemekte fayda var ki Microsoft'un hazırladığı "Bing Rewards" programı sayesinde, Bing arama motoru üzerinden kullanıcılara verilen belirli görevleri yapmak sureti ile Microsoft puanı kazanmak mümkün.

Tüm Konu: Bir söylenti ne kadar hızlı yayılabilir?

Resimlerle: En iyi 10 Xbox 360 oyunu!

Kaynak: www.chip.com.tr