bir türk hackerın sessiz başarısı..

punisherevil
15-03-2012, 16:27   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
0 mesaj

geçen sene samanyolu tv de çıkmıştı mafia hackerı izleyeniniz mutlaka vardır. islamigercekler org diye bir site var bilirsiniz çoğunuz kurana ve islama iftiralar atan Hz. Muhammed'e küfürler eden bir site. haberde ayyildiz hack team - cyberwarrior hack team - turk hack team gibi bir sürü kuvvetli hackerlerın bu siteye saldırdı düzenlediği ancak başarısız olduğunu söylüyordu ancak tek başına bir hacker bu saldırıyı yapmış ve siteden 2 gün boyunca kuran yayını yapmıştı. ve altına bir de not yazmıştı "ilk defa yaptığım bir işin altına adımı yazıyorum ve bu son olacak. Pkk ile mücadelem devam edecektir" demişti. bugün aklıma geldi acaba gerçekten ismini ilk ve son defa mı kullandı diye, araştırdım hakkaten doğruymuş. ghostavni diye diye biri mafia yı forum sitelerinde şikayet etmiş kendinize dikkat edin diye bir de ismini ifşa etmiş  başka da bir şey yok :) araştırdığım kadarıyla yazılımcıymış kendisi ve devletle ortak çalışmaları olduğunu söyleyen var yozgattan olduğunu söyleyen var. Siz bu adamla ilgili neler biliyorsunuz burada paylaşırsanız sevinirim. tabii adres madres vererek adamın başını yakmayalım da :))) 

Kapalı Hesap (203105)
15-03-2012, 16:52   |  #2  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 4
4,414 mesaj

ben yeni öğrendim fakat öyle bir iş yapan kimse açık açık ben yaptım demez heralde kendini açık etmez

punisherevil
15-03-2012, 17:00   |  #3  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
0 mesaj
Alıntı: glscgn  
ben yeni öğrendim fakat öyle bir iş yapan kimse açık açık ben yaptım demez heralde kendini açık
tabiiki de kendini açık etmez ki etmiyor da. bunlar kendi facebook hesaplarına bile girerken proxy kullanıyorlar :) ama illa ki dedikodular vardır. ben duyduklarımı acaba başkaları da duymuş mu diye merak ediyorum. adam sonuçta Allah'a küfür eden bir siteyi tek başına kuran yayın sitesi yapmış. boru mu :)