Arkadaşlar yukarıda ki resimde de gördüğünüz gibi simgesi görünmeyen bir uygulama çalışıyor ismide çince gibi birşey. Görev yöneticisinde bulamadım ne olduğunu, windows açılışında çalışan uygulamalar arasında da herhangi birşey yok. Bunun ne olduğunu bilen varmı acaba veya nasıl kaldırabilirim ?
Bir Uygulama Çalışıyor Fakat Bulamadım Bakarmısını
daha önce yükleyip kaldırdığın bir programdan kalma olabilir. sağ tıklayıncada mı seçenekler çince çıkıyor? birde özelleştire basıp simgeyi araştır.
daha önce yükleyip kaldırdığın bir programdan kalma olabilir. sağ tıklayıncada mı seçenekler çince çıkıyor? birde özelleştire basıp simgeyi araştır.Sağ veya sol tıklayınca herhangi bir seçenek açılmıyor. Çift tıklayıncada herhangi birşey açılmıyor. Özelleştire açtığımda o simgeden 2 tane var orada ki listede
1. Windows görevleri için ana bilgisayar işlemi2. Windows gezgini
simgenin yanında bunlar yazıyor ne iştir anlamadım
Dokunmatik bir bilgisayar kullanmıyorsunuz. wisptiz.exe'yi kapatın. Norton eğer lisanslı ise kullanmaya devam edin eğer lisans'ı yoksa ya da internetten lisans bulduysanız kaldırın ve daha az ram yiyen bir antivirüs kullanın. İmzamda var bir tane. Tarayıcı olarakta Chrome kullanmayın çok ram yer (şekildede var) tabi sisteminiz iyi ise chrome ile devam. Ayrıca burada başkada o simgeli bir şey görünmüyor. Tüm başlangıç bileşenlerini kapatın sonra tek tek açarak devam edin.Buyur kardeş ben bulamadım bide sen bak bakalım bu herneyse artı
Yeşil işaretlileri kaldır KİLL tıkla Birde UNS yazanı kill yap.Kardeş sonunda buldum onun ne olduğunu 2. resimde İnterrupts diye bir işlem var görüyormusun ? İşte büyük ihtimal o. Ancak kill dediğim zaman kapanmıyor hata veriyor. Yüklü programlar arasında baktım öyle birşey yok. Bütün programları kontrol ettim her zaman kullandığım programlar. Bu İnterrupts nedir ve nasıl kaldırabilirim bilginiz varmı ?Wisememory ve Nortonuda kapatırsan iyi olur.
Dokunmatik bir bilgisayar kullanmıyorsunuz. wisptiz.exe'yi kapatın. Norton eğer lisanslı ise kullanmaya devam edin eğer lisans'ı yoksa ya da internetten lisans bulduysanız kaldırın ve daha az ram yiyen bir antivirüs kullanın. İmzamda var bir tane. Tarayıcı olarakta Chrome kullanmayın çok ram yer (şekildede var) tabi sisteminiz iyi ise chrome ile devam. Ayrıca burada başkada o simgeli bir şey görünmüyor. Tüm başlangıç bileşenlerini kapatın sonra tek tek açarak devam edin.Norton lisanslı kardeşim ancak diğer bütün antivirüsleride denedim kaspersky dahil olmak üzere. Ancak Norton gerçekten çok hoşuma gitti bu son sürümü eski sürümleri gibi pek kasmıyor bilgisayarı hatta hiç diyebilirim. Bilgisayarım o kadar iyi değil Intel Pentium işlemci olmasına rağmen bilgisayarın başlangıcı bile çok hızlı herhangi bir kasma olmuyor. Tehditleri algılama konusunda da Avira, Eset vs. bunlardan daha üstün diyebilirim. Şu anda zaten Windows 7 için IE 10 yayınlanmış onu indirdim onu kullanıyorum evet Chrome çok bellek kullanıyor.
Kardeş sonunda buldum onun ne olduğunu 2. resimde İnterrupts diye bir işlem var görüyormusun ? İşte büyük ihtimal o. Ancak kill dediğim zaman kapanmıyor hata veriyor. Yüklü programlar arasında baktım öyle birşey yok. Bütün programları kontrol ettim her zaman kullandığım programlar. Bu İnterrupts nedir ve nasıl kaldırabilirim bilginiz varmı ?Onu kaldıramazsın program değil o ve o senin sorununla ilgisi yok.Sistem boşdanın ta kendisi o.
Dediklerimi kapattığında geçmesi lazım.
kardeş bir de şunu dene. senin sorununu tam bilmiyorum ama oradaki ikonları kaldırıp yeniden düzenliyor.
Çalıştır --regedit--HKEY_CURRENT_USER\Software\Classes\Local Settings\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion \TrayNotify
dizininde yer alan IconStreams ve PastIconsStream değerlerine sağ tıkla sil.
Görev yöneticisini aç "explorer.exe" dosyasını seçerek İşlemi Sonlandır'a tıkla, durum çubuğun ve simgeler kybolacak.
Tekrar Görev Yöneticisinde üst menüde bulunan "Dosya" sekmesinden "Yeni Görev Çalıştır"a tıkla ve "explorer" yazıp Tamam'a tıkla.
************alıntı dır ve denenmiştir.
kardeş bir de şunu dene. senin sorununu tam bilmiyorum ama oradaki ikonları kaldırıp yeniden düzenliyor.Vallahi kayboldu kardeşim o lanet olasıca şey. İnşallah bilgisayarı yeniden başlatınca tekrar çıkmaz ortaya. Norton ile sistem taramasıda yaptım herhangi bir tehdit algılamadı.Çalıştır --regedit--HKEY_CURRENT_USER\Software\Classes\Local Settings\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion \TrayNotify
dizininde yer alan IconStreams ve PastIconsStream değerlerine sağ tıkla sil.
Görev yöneticisini aç "explorer.exe" dosyasını seçerek İşlemi Sonlandır'a tıkla, durum çubuğun ve simgeler kybolacak.
Tekrar Görev Yöneticisinde üst menüde bulunan "Dosya" sekmesinden "Yeni Görev Çalıştır"a tıkla ve "explorer" yazıp Tamam'a tıkla.
************alıntı dır ve denenmiştir.
Birde kardeşim üstte ki bir mesajımda bir resim daha koymuştum 2 tane intel uygulaması çalışıyor başlangıçta onlar ne işe yarıyor acaba tam olarak ?Son Düzenleme: byloxol ~ 05 Mart 2013 14:29
http://www.neuber.com/taskmanager/process/igfxpers.exe.html
İntel ekran kartının programı igfxtray ıda kaldırabilirisn simgesi onun.
http://www.neuber.com/taskmanager/process/igfxpers.exe.htmlYani herhangi bir sorun olmaz mı ?İntel ekran kartının programı igfxtray ıda kaldırabilirisn simgesi onun.
Kardeş sonunda buldum onun ne olduğunu 2. resimde İnterrupts diye bir işlem var görüyormusun ? İşte büyük ihtimal o. Ancak kill dediğim zaman kapanmıyor hata veriyor. Yüklü programlar arasında baktım öyle birşey yok. Bütün programları kontrol ettim her zaman kullandığım programlar. Bu İnterrupts nedir ve nasıl kaldırabilirim bilginiz varmı ?Açıklamasını okumanı tavsiye ederim. Çin simgeyle alakası yok. Zaten windows'ta kapatmak istediğinde hata vermiş. Belkide simgenin nedeni kullandığın bir programdır.Norton lisanslı ise tamam.Norton lisanslı kardeşim ancak diğer bütün antivirüsleride denedim kaspersky dahil olmak üzere. Ancak Norton gerçekten çok hoşuma gitti bu son sürümü eski sürümleri gibi pek kasmıyor bilgisayarı hatta hiç diyebilirim. Bilgisayarım o kadar iyi değil Intel Pentium işlemci olmasına rağmen bilgisayarın başlangıcı bile çok hızlı herhangi bir kasma olmuyor. Tehditleri algılama konusunda da Avira, Eset vs. bunlardan daha üstün diyebilirim. Şu anda zaten Windows 7 için IE 10 yayınlanmış onu indirdim onu kullanıyorum evet Chrome çok bellek kullanıyor.