Merak ediyorum bu çocuk halen yaşıyormudur
Bir uzun eşşek şakası daha.
Bu forum kilitli bir forumdur. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Bu sözlerime inanacak kişi sayısı çok az olabilir ama(haklı olarak).Uzun eşşek muhabbetinden o kadar çok korkuyorum ki sırf uzun eşşek yüzünden arkadaşın ön çapraz,yan,arka,arka çapraz bağları koptu.Ve 1 sene eğitimine ara vermek zorunda kaldı.Şimdi hala kaval kemiğini hissetmiyor.Ameliyat görüntülerini izledik;diz kapağını bildiğimiz matkapla delip bağ yerleştiriyorlar.Çok kötüydü.Artık savaşa girerim uzun eşek oynamam oynatmam...
HARBİ HARBİ EŞEK ŞAKASI OLMUŞ BÖYLE ŞAKA OLURMU YA !!!!!! UMARIM ADAM İYİYDİR
Yaa bunu insana düşmanı yapmaz, Hele de beton zeminde. Çimenlik bol otluk zemin olsa belki ama beton zeminde yok yok... Cık, cık cık... Bu kakayı eşek bile yapmaz.
make-believeYaa bunu insana düşmanı yapmaz, Hele de beton zeminde. Çimenlik bol otluk zemin olsa belki ama beton zeminde yok yok... Cık, cık cık... Bu kakayı eşek bile yapmaz.katılıyorum.yazık valla.acaba sağ mıdır?
videoyu seyretmedim ama bana birkaç sene öncesinden bir olayı anımsattı. lisedeyken arkadaşımın sınfına gidiyordum. sınıftakilerde aralarında uzun eşşek oynuyor. 2 tenefüs üst üste gittim. ikisinde de birer kişinin pantolonu baştan başa cartladı benden sonra uzun eşşeği kestiler
Tam bir uzun EŞEK şakası.Etkileride adam için uzun vadede kalıcı olur :)
Turkdonanımvideoyu seyretmedim ama bana birkaç sene öncesinden bir olayı anımsattı. lisedeyken arkadaşımın sınfına gidiyordum. sınıftakilerde aralarında uzun eşşek oynuyor. 2 tenefüs üst üste gittim. ikisinde de birer kişinin pantolonu baştan başa cartladı benden sonra uzun eşşeği kestilerbu pantolun yırtılsa bu kadar utanmazdı ve bu kadar canı yanmazdıSon Düzenleme: saymex ~ 29 Mayıs 2007 16:59
Ben bunu çok önce seyretmiştm.Biz de cok oynardı ve düşenler olurdu.Ama biz asfaltta oynardık.Ara sıra da çimende.