Bir Vatan Bilgisayar Rezilliği daha..

mertmuhsin
22-12-2010, 10:52   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj

Vatan Bilgisayar Rezilliği

Öncelikle herkese merhabalar,Vatan Bilgisayar'dan internet üzerinden yapmış olduğum 10.12.2010 tarihli bir PSU siparişim bugün(22.12.10) tam 12 gününü doldurdu.Daha önce sipariş vereli 4 gün olmuşken Vatan Bilgisayar ile irtibata geçip siparişim hakkında bilgi almak istemiş.Kendilerine siparişimi sorduğumda şuanda kargoya verildiği ancak kargo takibinde sıkıntı olduğu için şuanda ne durumda oldugunu göremiyoruz demişler ve kargomun o hafta içinde en geç cuma günü elimde olacağını söylemişlerdir.Ancak sonuç olarak kargo elime geçmemiştir.Bunun üzerine internet sitelerindeki iletişim kısmından mesaj yazmış ve bu konu hakkında şikayetim olmuş ayrıca tekrar siparişim hakkında bilgi almak istedim.Ancak onada 4 gündür cevap veren olmadı.Bugün vatan bilgisayarı tekrar aradığımda sipariş hakkında bilgi istedim ve bana siparişini iade etmeyi istemişiniz gibi bir ifade kullanıldı.Oysaki benim böyle bir isteğim olmamıştı.Sanki onca geçen sürenin benim yüzümden olduğunu ifade eder gibi bir hal takıldılar.Siparişimin bugün kargoya verilecegi ve en geç cuma günü elimde olucağını söylediler.Vatan bilgisayar dedim başka bir yerde fiyat araştırmadan ürünümü direk aldım ama görünkü bir Vatan bilgisayar rezilliğini de ben yaşadım.İnsanların arasında sürekli kulaktan kulağa dolaşan Vatan bilgisayarın Müşteri  ilişkilerini kötülüğünü bende denemiş olup siz tüketicilerin alışveriş yaptığı yerleri daha dikkatli seçmesini tavsiye ediyorum.Herkese iyi günler.

Karub
22-12-2010, 11:25   |  #2  
Karub avatarı
Yıllanmış Üye
2,652 mesaj

Aynı durum Hepsiburada'da başıma geldi. Bugün konuyu açtım yarım saat sonra slindi. Sizinde konunuz silinebilir ama resmen rezillik !
Ben mahkemeye vermeyi planlıyorum. Eğer yıl başına kadar gelmezse artık diğer yollardan halletmeye çalışcam.

Feyk
22-12-2010, 11:37   |  #3  
Yıllanmış Üye
1,269 mesaj
Alıntı: Karub  
Aynı durum Hepsiburada'da başıma geldi. Bugün konuyu açtım yarım saat sonra slindi. Sizinde konunuz silinebilir ama resmen rezillik !
Ben mahkemeye vermeyi planlıyorum. Eğer yıl başına kadar gelmezse artık diğer yollardan halletmeye çalışcam.
Konunun silinme nedeni Chip ile Hepsiburadanın aynı firmanın olması olabilir. ;)

İpucu:Doğan :D

Not:Mahkemeyi kaybederseniz bütün mahkeme masrafları size kalır. :S

Son Düzenleme: Feyk ~ 22 Aralık 2010 11:46
Karub
22-12-2010, 18:14   |  #4  
Karub avatarı
Yıllanmış Üye
2,652 mesaj
Alıntı: Davut Ümit Çelik  
Konunun silinme nedeni Chip ile Hepsiburadanın aynı firmanın olması olabilir. ;)

İpucu:Doğan :D

Not:Mahkemeyi kaybederseniz bütün mahkeme masrafları size kalır. :

O yönüde var. Açmam ama resmen rezillik !
Stoklarda olmayan ürünü var gösterip müşteriyi kendilerine zincirliyorlar.