Şöyle kendime ait bir web sitem olsun istiyorum..!Başlıca kafamdaki sorular1)İyi bir web sitesi nasıl oluşturabilirim?2)Nasıl yayınlarım.?3)Azda olsa kendime göre program,vs koymak istiyorum ona göre/bi site nasıl hazırlarım.!
Bir Web sitem olsun.
Hallederiz_87Herşey güzel hoş ama sahip olacağım site tasarım açısından nasıl olacak..!dostum kayıt formunu doldurduktan sonra kayıt olurken veerdiğin admun adını ve parolanı siteme giriş bölümünden gerekli bilgileri girip siteye girdikten sonra siteyi donatabilirsin..
Hallederiz_87Şöyle kendime ait bir web sitem olsun istiyorum..!Başlıca kafamdaki sorular1)İyi bir web sitesi nasıl oluşturabilirim?2)Nasıl yayınlarım.?3)Azda olsa kendime göre program,vs koymak istiyorum ona göre/bi site nasıl hazırlarım.!
böyle bir şeyi ben de düşünmemiş değilimcesaret edipte yapamadım
eger acarsanız nereden nasıl actıgınız vs bilgilendirmenizi isterdim
siteclipse.com u dene
Hersey Flash!
Ingilizce bilmen gerekiyor!
istersen siteni bedava tutabilirsin fakat daha detayli servislerden yararlanamazsin!
google adsense var paypal var
you tube var!
websitesi yapimi ve hosting firmalari hakkinda bilgi isteyenler bana yazabilir arkadaslar msnden bana ulasin. 300 gb alan we 3000 gb trafik ayda 20 liradan weren saglam firmalar var. yardim isteyenlere bilgi verebilirim
msnden bana yazabilirsiniz msn casama@casama.cjb.net
site yapmak için az bir bilgin varsa html php gibi. sana dreamweaver önderrim işini kolaylaştırır .hiç bişi bilmiyosan hiç girme :) çok karışık
ark sana tavsiyem daha yeni başladın ise çok kolay kullanımlı ve görsele bağlı olan Web page maker indir.
alan olarak www.ogemaclub.org gir üye ol.
vereceği özellikler 300 mb web alanı , 10 gb bw , mysql,mail,vista panel,ftp vs....
alaln adı için ise www.tr.cx git ordanda bi hesap al bu hosta yönledir.
al herşeyy bedava gerisi sana kaldımış yapamadın yerde devreye girerim ;)
Artık 7 yasında ki yegenimin bile bi blog sitesi var bu zamanda web sitesi olmayanı dövüyolar.:D
SiNaN.Artık 7 yasında ki yegenimin bile bi blog sitesi var bu zamanda web sitesi olmayanı dövüyolar.:Amma yaptın beeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!
bieyduinsanark sana tavsiyem daha yeni başladın ise çok kolay kullanımlı ve görsele bağlı olan Web page maker indir.Tüm bunları kendi imkanımızla nasıl yaparız.Yani kendi sitemizi kendi bilgisayarımızdan nasıl yayınlarız.alan olarak www.ogemaclub.org gir üye ol.
vereceği özellikler 300 mb web alanı , 10 gb bw , mysql,mail,vista panel,ftp vs....alaln adı için ise www.tr.cx git ordanda bi hesap al bu hosta yönledir.
al herşeyy bedava gerisi sana kaldımış yapamadın yerde devreye girerim ;)
Son Düzenleme: Hallederiz_87 ~ 04 Kasım 2008 06:47
kendi bilgisayarıdna diye bieş sen yapamasın elidne olan tasarımı suncuya atarsın bunun ismi FTP ile oluoyor.dediğim siteye üye ol sana ftp adresi verek oraya dosyalarını atarsan oldu bil...
bu işin ustası WYSIWYG programları frontpage ve dreamweaver
gec oldu ama ben www.somee.com dan tavsıye ederım reklam kaldırma kodunuda googleden ara
ücretsiz ile çok fazla bir yere gelemezsin kardeş..ama yok ben şansımı deniyicem dersen google in blogger servisi ve wordpress var kardeş.
eğer kişisel blog yazpıcam dersen ve ücretli sana hosting ve domain ile 50 tl mal olur ve eğer özgün içerik yazarsan o verdiğin parayı 2 ayda çıkartırsın
yardımcı olabilirim aklında takılan olursa