herkez sallıyor bu aralar windows 8 görüntüleri demo crysis 2 görüntüleri bende crysis 2 yapımcılarından bile önce dx 11 le oynadım.(yalan dediğin böyle olur)
dx 7
dx 8
dx 9
dx 10
dx 11 ambiyans
dx 11 multi
herkez sallıyor bu aralar windows 8 görüntüleri demo crysis 2 görüntüleri bende crysis 2 yapımcılarından bile önce dx 11 le oynadım.(yalan dediğin böyle olur)
dx 7
dx 8
dx 9
dx 10
dx 11 ambiyans
dx 11 multi
Ben Crysis 4 oynadım haberiniz yok. :D
oda bişeymi pehh ben crysis si kendim oyunun içine girip oynadım yalnız saclarda elektriklenme yapıyo :D
crysis 2'yi ben yaptım 3'üde 1-2 gün sonra tamamlayacağım bi yaptım oyunu patladı gitti. :))
ben yarın oyun sürcem piyasaya trysis 3 TIR wars :D BU BÖLÜMDE GÖBEKLİ azmış kamyonculardan kacmaya calısıyon :D NOT kamyoncular alınmasın saka :D fiyatıda cok uygun 2 trilyon 750 bin dolar bütçenizi sarsmıycak fiyatta hazırladık sistem gereksinimleri .
intel allahım one 3.70 ghz 333 cekirdekli BABO işlemci
ram 40 gb ssr 007 bond :D
Ekran kartı atiredaon geforce gehbili bili 90 gb ekran kartı :D
bu oyunu oynamak için 3 kulüvalla bi elham okumak sarttır pcye iman destegide vermek lazım :D
ben yarın oyun sürcem piyasaya trysis 3 TIR wars :D BU BÖLÜMDE GÖBEKLİ azmış kamyonculardan kacmaya calısıyon :D NOT kamyoncular alınmasın saka :D fiyatıda cok uygun 2 trilyon 750 bin dolar bütçenizi sarsmıycak fiyatta hazırladık sistem gereksinimleri .abi naaptın sen yav.O oyun çıktı bile korsanı torrente düştü :Dintel allahım one 3.70 ghz 333 cekirdekli BABO işlemci
Ekran kartı atiredaon geforce gehbili bili 90 gb ekran kartı :Dbu oyunu oynamak için 3 kulüvalla bi elham okumak sarttır pcye iman destegide vermek lazım :
Ben şuan indiriyorum Boyutu 100 tb xD
biritek firması olarak iyi oyunlar dileriz sana :D biz firam olarak korsana karsıyIz keza 2trilyon 750bin dolar gibi uygun fiyata satıyoz daha ne yapak HATTA oyunu alana yanında kamyon hediye ediyoz eger cekilise katılıp kazanırsanız kamyoncuda veriyoz :D
nese fazla salladık yeter bukadar :D
patch cıkarmaya sirketin para yetmedi batıyoz BİRİTEK sirketi olarak allah belamızı verdi battık sonunda :D oyunu alıpta son bölümde abdulrezzak bin saidi öldürebilene bidene gofret hediye ediyoz :D
Yaw sizde sallayın dedik sizde varya yalancı oldunuz çıktınız başımıza.Crisytecksz firmasını 1785 dedem kurmuştur daha sonra ortalık malı olunca firma yersiz yerli derken kardeşler üstlendi firmamızı.(uçagı bulan kardeşler right mıydı neydi)Dedem zamanın ilk grafik motorunu bulan cyeearysiz engine 3 daha sonra bunlara satan kişiydi.Daha sonra microsorstpf satın aldı sonra yetmedi eaz arts satın aldı sonrada avatarı çektik.Daha sonrada havayi adalarını kopmle satın aldı.Şuan dünyanın en zengin 10529229228+96525222 adamı dedemdi.(Gerçek dedem deil sallama dede noel dede)
TÖBE diyelim o zaman bela döner bide bana gelir felan aman diyim
ben yarın oyun sürcem piyasaya trysis 3 TIR wars :D BU BÖLÜMDE GÖBEKLİ azmış kamyonculardan kacmaya calısıyon :D NOT kamyoncular alınmasın saka :D fiyatıda cok uygun 2 trilyon 750 bin dolar bütçenizi sarsmıycak fiyatta hazırladık sistem gereksinimleri .intel allahım one 3.70 ghz 333 cekirdekli BABO işlemci
Ekran kartı atiredaon geforce gehbili bili 90 gb ekran kartı :Dbu oyunu oynamak için 3 kulüvalla bi elham okumak sarttır pcye iman destegide vermek lazım :
Usta naptın sen ya gülmekten yerlere yattım resmen :)
ben yarın oyun sürcem piyasaya trysis 3 TIR wars :D BU BÖLÜMDE GÖBEKLİ azmış kamyonculardan kacmaya calısıyon :D NOT kamyoncular alınmasın saka :D fiyatıda cok uygun 2 trilyon 750 bin dolar bütçenizi sarsmıycak fiyatta hazırladık sistem gereksinimleri .abi naaptın sen yaa ?? Sıçtım altıma...intel allahım one 3.70 ghz 333 cekirdekli BABO işlemci
:D sagolun siz gülün diye yaptık oyun pc derdi kimilerinde sınav derdi bıktı millet birazda geyik olsun dimi :D yalnız sonradan baktım hakkaten fazla sallamışım konunun içerigini bilmeden biri görse hangi sarhoş yazmış bunu der sizi güldürdüysem ne mutlu ALLAH hüzün vermesin NOT biritek firması satışa cıkmıştır 3 tane çilekli sakıza verilicektir 2 kurtarmaz 3 olmalı cicozda olur :D trysis 3 cıkıcak son bi gayret 3ü de attık piyasaya sistem gereksinimleri
işlemci enüzi billa himine şeytani raciim 4-70 iman kuvvetli bebeto.
ram : 55 gb hattori hanzo tdr bili . :D
EKRAN KARTI . allahına kurban 4-320*182 3-1i gb :D
anakart oyyyy anamm dişim sızzliyi daa lazus hamsi rr 3d :D
BU son sallayışım olsun gari bol obl gülmeniz dileğiyle :D