bir zamanlar chip in sitesinin hali
inanamıoyrum win98 win95 muhabbeti yapıyorlar :D
o zamanlar 4 yaşımdaydım o nedenle fazla konuşmayacagım :))
Vayyy nostaji he içim cızz etti yawO zamanlar pc im yoktu ve pc de işlemci diye bişey bile olduğunu bilmezdik sadece ' iş adamlarında olur ' derlerdi bizde bunda oyun oynanmaz diye zannederdik ve sonra amiga bir sistemle karşılaştım hayal meyal hatırlıyom acıkcası ama o gün ben bilgisayarla oynucam dedim sonra gel gün geç gün 2004 senesinde chiple tanıştım ve o günden beride günde en az 1 saat bu sitede yeni gelişmeleri takip ediyorum ve anladığım kadarıylada sorunlara çözüm bulmaya çalışıyorum.
Ellerine sağlık gerçekten çok güzel bir paylaşım olmuş çok teşekkürler !!!!
Çok temizilk elden satılık P 100, 250 Cash anakart, 250 Hdd, 32 Mb Edo Ram, 1 Mbekran kartı, 8x Cd Rom, Yamaha ses kartı, 14" renkli ekran, Win 95,Office 95, Cd oyunları 580$ (pazarlık yapılır).
Tel: (212) 227 81 39 (Akşam 6'dan sonra arayın)
harika yaaa :DAkşam 6 dan sonra arayın :)
1 mb ekran kartı :D
Teşekkür ederiz arkadaş. Çok hoşuma gitti ya.. Bilirim Win 98'i.. Açılış ve kapanış sesleri hala kulağımda.
Chip in eski senelerdeki tasarımını hep merak ederdim, vay be :)
gerçekten çok güzel bir paylaşım, teşekkürler
Chip'in Ne Kadar Eski Bir Site oLdugunu Gosteriyor.TesekkurLer.
öncelikle herkeze yeniden merhabalar..buraya uzun zamandır giremedimçok değişmiş, işin kötü yanı hangi mail ile buraya kayıt olduğumu bilehatırlamıyorum..
1998 olmasa da 2004 yılına ait cd ve dergilerini hala saklıyorum.anıları var bende (manyakmıyım ne) paylaşım için teşekkürler..
vaay süper :) Nerden nereye :):) (Aslında yeni üyeyim ama:)
bedava windows 98 weriyolarmış o ayki dergide:D