Biraz da gülelim. (Oyun severlere)
Oyun ve gerçeğin birbirine karıştığı ilginç bir klip.
Güzel bir klip.Fakat biraz vahşet içeriyor.:)
İdare eder..Çünkü çok daha iyilerini izlemiştim..
Mesela Hitman`in ve Metal Gear Solid`in gerçek hayatta nasıl olacağı hakkındaki videolar süperdi..
Hitman ve MGS in real life ismindelerdi diye hatırlıyorum..
Ya ben haberlerde bişey izledim.çocuk oyun oynarken kafayı yiyordu.Deliriyo gerçekten.Ne kadar korkmuştum.
ufuksYa ben haberlerde bişey izledim.çocuk oyun oynarken kafayı yiyordu.Deliriyo gerçekten.Ne kadar korkmuştum.Harbi o acayip komikti..:))
Hile yapmışlar heralde oynadığı oyunda..
Çocuğun klavyesinin bütün tuşları kırılmıştı..:))
Buyrun, bu da benden; http://youtube.com/watch?v=0VrSRIzelig
Arkadaşımız, Almanya'dan bir OGame oyuncusu. Durumu ise bir hayli vahim. Ayrıca Almanca argo kelimeler de geçiyor, Almanca biliyor ve hoşlanmıyorsanız, önermiyorum. Ama çocuğun hareketleri gerçekten komik ve hayret verici :).
Vay be. Yalnız ortalara doğru çocuğun balatadan dumanlar gelmeye başladı. Anası babası bi servise götürse iyi olur.
O değil de elemanlardan biri şöyle bir yorumda bulunmuş;
"hehe this is not a foolish german boy against ogame
he just pretends being angry and he sais all the time "I want to play Unreal Tournament"
He is well known in the internet with some other fun stuff, he isn't really that insane :D"
Hiç ogame oynadamdım ama elemanın bir eli sürekli W-A-S-D nin üzerinde diğeri mouse ta. Ogame böyle mi oynanır bilmiyorum ama sanki bir FPS oynuyormuş gibi.
tolga2207Vay be. Yalnız ortalara doğru çocuğun balatadan dumanlar gelmeye başladı. Anası babası bi servise götürse iyi olur.Cocuk WASD ile oynuo cıdden,birde esc tusunu kırdı takmaya calıstı benım bıldıgım o game wasd ıle oynanmıo sankı...O değil de elemanlardan biri şöyle bir yorumda bulunmuş;
"hehe this is not a foolish german boy against ogame
he just pretends being angry and he sais all the time "I want to play Unreal Tournament"
He is well known in the internet with some other fun stuff, he isn't really that insane :D"
Hiç ogame oynadamdım ama elemanın bir eli sürekli W-A-S-D nin üzerinde diğeri mouse ta. Ogame böyle mi oynanır bilmiyorum ama sanki bir FPS oynuyormuş gibi.
Son Düzenleme: turksoftware ~ 13 Ağustos 2006 14:47
Vayy anam vay.. Çocuk sanki o sesleri ağzından çıkarmıyor başka yerinden çıkartıyor. Ses telleri alev aldı :D Çocuğu iyi bir teknik servise, pardon iyi bir psikoloğa götürmek lazım.