Arkdaşalar. Saat çok geç oldu ama.
Okuduğum bazı forumlarda bazıları birden fazla antivirüs kullandığını söylüyor.
Kaspersky+spywaredoctor+anti keylogger lar falan bunlar bilgisyarda çakışma yaratmaz mı sorun olmaz mı
Eğer böyle üçlü falan birlikte senkronize güzel çalışan güvenlik yazılımı kullananlar veya bilenler varsa öneri görüş ve tavsiyelerinizi bekliyorm
Birden Fazla Anti Virüs Kullanma vs....
Arkadasım Kaspersky anti keylogger bunlar ayrı gorevler goren programlardır.Ama ben antıvurus kullanan bir kullanıcı degilm cunku antıvurusn pc kastıgı dusuncesındeyım.Genel olarak toplumumuz bu vırus ve vırus proglamlarına takmıs durumda.Bilgisayara gelen vırus bence hep bılgısayarda kalır sılme olayı yoktur.
Ben kendi kişisel bilgisayarıma niye birden fazla virüs programı yükleyim ?
Hep girdiğim sitelerin aynı olmasına rağmen , hep yaptığım işlerin aynı olduğuna rağmen..
Benim bilgisayarımı benden başka birkisi daha kullanırsa eğer , işte o zaman ben yüklerim keylogger i..
Yanlız bir zamanlar :
KeyScrambler ,USB Disk Security ,kaspersky ,McAfee
yi bir arada kullanmıştım..
Tek bir antivirüs mümkünse internet secuity sürümü işini görecektir.
Sistem çakışmasına neden olur sistemin kararsız çalışır yinede si bilirsiniz
Bitdefender IS2010 + ThreatFire + Zemana Antilogger hepsini beraber kurup denedim mükemmel çalıştı. Bilgisayarımın performansından ödün vermek istemediğim için ve lisansı da kısıtlı olduğundan dolayı Zemana yı kaldırdım. Fakat süper koruma oluyor hakikatten. Şu anda Bitdefender ve Threatfire beraber sorunsunz çalışıyor.