Merhabalar..
10.03.2009 Akşamı internetim açıldı.Koç.Net Biri
8 Mb sınırsız olan paketi seçtim.Modemimim zyxel P660HW t1 v2(zamanında chipin ayın ürünü seçtiği modem)Adsl+2 destekliyor hem yani...
Arkadaşımda Telekomun interneti var 4Mb sınırsız.Onunkisi benden daha hızlı 423Kb/s hızla download yapılabiliyor.
Benim internet paketim 8Mb sınırsız olduğu halde 217 kb/s ile repidden download yaptım.
Şimdi şöyle bi mantık yaparsak: benim download hızım 400Kb/s olması gerekmez mi ?
Speedtest.com muydu neydi o siteden hız testi yaptığımda 3300 Kb/s yada işte küsürlü bi sayı download gözüküyor.Ama kesinlikle 4xxx i göremedim..
Modemden farklı bi ayar mı yapılıyor..Nasıl bi iştir anlamadım..
Bi kaç gün bekleyip müsteri hizmetlerine çok sinirli bir mail atıcam ve aboneliğimi iptal ettiricem.
Aklınıza bir şey geliyor mu?
Biri Dalga mı geçiyo - Koç.Net
8 Mbit ne zaman çıktı yahu. Sizin bu konuda bir yanlışınız var. Hâlâ en yüksek hız 4 mbit.
http://www.biri.com.tr/biri-kampanyalar.html
8 Mb hatta 10 Mb te var..
Ama arayıp başvurunca 10 yok dediler..
Biri Koç.Net : yalan dolan net yani....
o hız rapid den kaynaklanıyor büyük ihtimalle karşı tarfın ypğunluğuyla ilgili yani değişik yerleri deneyin download için
ismaililker çok sinirlenmişin ama bu durumun rapidden de kaynaklanabileceğini unutma. Benim internetim 1024 sınırsız. Bazen rapidden indirme hızım 10 kb/s ye kadar düşüyor. Yoğunlukla alakalı birşey. Bu rapid olayını birde gece 3 te dene bakalım kaç çıkacak??
:D
arkadaşım 2mb den üstünü şuan ttnet bile tam olarak saglamıyor ama kampanya olarak biri en iyisi şuan en azından yeni nesil airtes modem veriyor ve 5 ay sonra modem senin 5 ay sık dişini :D
Evet sinyal sorunu düzeldi ama müşteri hizmetlerini aramdan nası oldu anlamadım...
Biri düzeldi yani..
Ama maalesef TTneti tercih ederim.Nedeni ise çok verimli ve hızlı
8 Mb olduğu halde yine yavaş çalışıyo...yada dün akşam öyleydi.
Bi süre bakayım bakalım nolucak gelişmeleri yazarım..
Saygılar..