birisini yalnışlıkla [kabul etmeden]engellemişim
,diyorsanız ===>
MSN\Araçlar\Seçenekler\Gizlilik\(sağ tarafdaki)Engellenenler listesine bakınız.
(veya)
\Gizlilik\(sağ taraf)Kişi listeleri==>Görüntüle[tıklayın].
---
(ayrıca)
Messengeriniz de sizi kimin sildiğini bilmek istiyorsunuz.Bunu gerçekleştiren çok sayıda site ve program bulmanız mümkün;ancak güvenilir olduğunu bilmiyoruz. Messenger adresinizi ve şifrenizi yazmanız gerekiyor çünkü.Bu da hiç güvenli yol değil.(*)
Peki ne yapmalıyız? Menü satırında Araçlar > Seçenekler > Gizlilik penceresini açıyoruz.Açılan pencerede sol tarafta kişi listemiz bulunuyor.Sağda ise bizim engellediklerimiz ve sildiklerimiz.Sağ taratfaki kişi listesinde bizi kimin sildiğini düşündüğümüz kişinin üzerine sağ tıklıyoruz. "Sil" butonu aktif ise o kişi bizi silmiştir.(Alıntı)
(*)DIKKAT: Sitelere asla güvenmeyin.Hepsi sadece şifre çalmak ve arkadaş listeni alip e-mail toplamak için kurulmuştur.
----
hareketli nick için==>
Saatin yanındaki{ MessengerDiscovery }simgesine sağ tıklayıp hareketli nickname özelliğini aktif hale getirin.
birisini yalnışlıkla [kabul etmeden] engellemişim
"Sil" in aktif olması engellendiğinizi değil silindiğinizi gösterir. Engellemenin anlaşılma yolunu birkaç başlıkta göstermiştirm.
olay şu arkadaşlar gizlilikten görüntüleye tıkladığınızda orada ismi olmayanlar sizi silenlerdir gizlilikte sil aktif olması sizi engelleyenlerdir şu çok gıcık olduğum bir durumdur bir kişiyi msn den kalıcı silemeyiz engellemeden silersek kişi kalıcı silinmiş olur ama bize hala ileti yollayabilir ileti yollamasını durdurmak için engelleyerek sileriz bu durumda gizlilikteki engellenenler listesinde kişinin adı kalır kişinin adını buradan silebilmemiz için sil seçeneğinin aktif olması yani o kişininde bizi engelleyerek silmesi gerekir yani karşı taraf bizi engellemeden onu tamamen msn den silemeyiz
Karşı tarafın engellemesi gerekmez. O da sildiyse sen de sildiğinde ikiniz de birbirinizi göremezsiniz, ama "Anlık İleti Gönder" panelinden MSN adresini yazarak mesaj atabilirsiniz birbirinize, ulaşır. Taraflardan biri sadece sildiyse-yani engellemediyse- silinen tarafın MSN'inde gözükmeye devam eder silen kişi ve mesajlaşabilirler. Ancak silen kişi ötekini listesinde göremez. Fark bu.
Kal-ElEngellemenin anlaşılma yolunu birkaç başlıkta göstermiştirm.HANİ NERDE GÖSTERMİŞTİN KARDEŞ BULAMADIM BEN??
YADA FORUM ARAMA ÖZELLİĞİNDE SORUN VAR GALİBA BEN BULAMIYORUM ŞU ANDA
ok kardeş bu yöntem işe yarıyor teşekkür ediyorum sana bilgilendirdiğin için ;)