Ekipçe game maket veya stcylenli ile 2d bir oyun yapmak isteyen varmı pixel art bilen vs. Varsa iyi olur. Örnek fnaf.undertale gibi hikayesi olan bir oyun yapıcam
Birlikte oyun yapmak isteyen varmı
şöyle güzel bir oyun yapmakda güzel olurdu
Kendinizi geliştirecek alanlara yoğunlaşın,
unity öğrenin , multiplayer oyunlar için socket programlama , realtime databaseleri kullanmayı öğrenin.Multiplayer ihtiyaçlarınızı karşılamak adına web servis teknolojilerini öğrenin daha hızlı bir servis için go gibi diller ile çalışın.ios,windows,android gibi platformlara aynı code base den uygulama çıkartmaya odaklanın.
Oyun yapmak istiyorsunuz ama dil bilen birini değil de programları kullanmayı bilen birilerini arıyorsunuz.Ben bir designer bir back-end birde unity de tecrübeli kişileri arardım :)
Gelin birlikte oyun yapalım....
Undertale gibi derin,fnaf gibi bit hikayesi olan ,pony island gibi gerilimli ve yaratıcı,doki doki gibi oyuncunun bilgisayarını kontrol edebilen bir oyun yapalım
Katagori:
Programcı
Grafik tasarım
Müzik
Hikaye
Sel
Gereksinimler: yüksek işlemciye gerek yok game maket ı Kaldırsın yeter
Hikayesi: yok ama şuan nostalji bir şeyi alıp modernleştirmeyi düşünüyorum...
Ücret veriyorum ama oyun tutarsa para bölüşülür.
Wight-fox
Haklısın ama game maker programıyla kpdlamadan birşeyler yapılıyor ve bayada güzel oluyor .... Ayrıca game maket dan yapılan oyunlarda piyasada oyun olarak geçiyor. Bu sctrach gibi birşey değil.tabiki unity daha iyi bir motor ama benim bilgisayarım kaldırmaya bilir.(aslında yüklenmesi çok zaman aldığından üşeniyom..)eskiden biraz kodlama dersi almıştım(YouTube) ama game maket hem daha kolay hem daha masrafsız...katılmak isteyen varsa beklerim