Bit defender bi test de 1. çıktı kaspersky ise 2. nod32 5. idi.
Bit defender ı ilk kez duydum nasıl bir yazılım tavsiye eder misiniz? Diğerlerinden iyi mi? Kullanan-bilen varsa söylesin.
Bit Defender nasıl?
Buda sorumu?:) Piyasadaki en iyi antivirüs yazılımı şu an itibari ile BitDefender...
merhaba
bit defender antivirüsü 2 ay kullandım çok güzel bir antivirüs yanlış bilmiyorsam 2008 sürümü çıktı şimdi onu indiriyorum ama V10 plus sürümü gerçekten berbattı
ben tavsiye etmem acıkcası ama ben yıllardır kaspersky kullanıyorm gayet güzel hiç bi sorun yasamadm..
Gon@xben tavsiye etmem acıkcası ama ben yıllardır kaspersky kullanıyorm gayet güzel hiç bi sorun yasamadm..yeni başlangıçlar güzeldir
Gon@xben tavsiye etmem acıkcası ama ben yıllardır kaspersky kullanıyorm gayet güzel hiç bi sorun yasamadm..Neden tasiye etmezsin? En iyi antivirüs yazılımı bitdefender şu an. Önce bi kaspersky kaldır ve bitdefender i dene ondan sonra yorum yap!...
Kaspersky ile Nod32'yi aynı anda xp sistemimde güncel şekilde kullanmıştım..Kasperskynin uyarı vermediği durumlarda Nod32 harekete geçiyordu.Bitdefender sistemi bu programlardan daha fazla yoruyor.Nod32 tavsiye edebilirim, virüslü dosyayı silmeden temizlemek için Panda iyi program.
bit defender kaspersky gibi baktığı dosyaları es geçmiyor
bitdefender ı 8. sürümünen itibaren kullanıyorum. bunu kullandığın zaman herhangi birek yazılım da kurman gerekmiyor çünkü içinde var. tarama süresi de oldukça makul ve güncellemeleri de kolayca yapabiliyorsun. bence alanında gayet başarılı (bana göre en az kis ve nod 32 kadar)
BitDefender Total Security 2008
yeni sürüme yeni özellikler eklenmiş. bunlar da görüntüleri. içerisinde bir optimizasyon bölümü de var. kullanmak istediğiniz ayarları seçiyorsunuz ve program kullanılmayan seçenekler için bir uyarı vermiyor. ayrıca tarama süresi hala oldukça iyi. bit defender iyi bir iş çıkarmış diyebilirim. www.bitdefender.com da yazana göre de cnet, pc magazine, pc advisor ve vb den övgüleri ve almış.
[/URL]
[URL=http://imageshack.us]
makavenBitDefender Total Security 2008bende de var bit defender 3 aydır sorunsuz çalışıyor bir de key bulsam tam süper olacak
yeni sürüme yeni özellikler eklenmiş. bunlar da görüntüleri. içerisinde bir optimizasyon bölümü de var. kullanmak istediğiniz ayarları seçiyorsunuz ve program kullanılmayan seçenekler için bir uyarı vermiyor. ayrıca tarama süresi hala oldukça iyi. bit defender iyi bir iş çıkarmış diyebilirim. www.bitdefender.com da yazana göre de cnet, pc magazine, pc advisor ve vb den övgüleri ve almış.
[/URL]
[URL=http://imageshack.us]Ama free versiyonları iyi luyor Plus yükledim herşeyi engelledi şuan bilmem ama V10 un Plus versiyonu gerçekten berbattı yani
Bit defender ın pek çok programı engelleme sürekli önüme onayalamam gereken lüzumsuz uyarılar verme huyu var mı?Sistemi ne kadar kasar?
canavarPCBit defender ın pek çok programı engelleme sürekli önüme onayalamam gereken lüzumsuz uyarılar verme huyu var mı?Sistemi ne kadar kasar?bit defender ın entegre bir güvenlik duvarı var ve dolayısıyla buna programları tanıtmanız gerekiyor(her hangi bir program çalıştırdığınızda size bir uyarı verecek ve izin verdikten sonra tekrar uğraşmayacaksınız) dolayısıyla bu işlemler bir kere yapılınca bir daha böyle bir şey söz konusu olmuyor.
ÖRNEK: msn i bit defender altında ilk çalıştırdığınızda bit defender size ekranın sağ alt köşesinde bir uyarı verecek: "bu programın çalışmasına izin vermek istiyor musunuz" gibi. siz buna izin verince tekrar sormaz.
makavengayet doğrucanavarPCBit defender ın pek çok programı engelleme sürekli önüme onayalamam gereken lüzumsuz uyarılar verme huyu var mı?Sistemi ne kadar kasar?bit defender ın entegre bir güvenlik duvarı var ve dolayısıyla buna programları tanıtmanız gerekiyor(her hangi bir program çalıştırdığınızda size bir uyarı verecek ve izin verdikten sonra tekrar uğraşmayacaksınız) dolayısıyla bu işlemler bir kere yapılınca bir daha böyle bir şey söz konusu olmuyor.
ÖRNEK: msn i bit defender altında ilk çalıştırdığınızda bit defender size ekranın sağ alt köşesinde bir uyarı verecek: "bu programın çalışmasına izin vermek istiyor musunuz" gibi. siz buna izin verince tekrar sormaz.
Kendi yaptığım virüs yakalama testinde kaspersky ile Nod 6000 virüsten
5800 küsür virüs tesbit etti.
arkadaşlar bit defender ı kullandım 1gb ekran ve 2 gb ram olmasına rağmen pc sersemliyor ama böle anti virüs göremezsiniz çünkü donuna kadar tarıyor ve ben şahsen bugune kadar böle bi anti virüs görmedm tavsiye ederm ama pc nizin çooook güclü olması lzm bende crack dosyasıda vardı bir uptade ettim nerdeyse butun pc yi karantina ladı ve pcm eşek e döndü :D
uzun zaman kis kullandım ama yeter pcyi yorduğu bitdefendere geçtim gayet memmunum.Hocaaaaaa hocaaaaaaaaaa adam soruyu taaaaaaaaaaaaaaaaa 2007 yılında sormuş:) ybiz ise şuan 2010 yılındayız hatta 15.07.2010. Sen sen ol cevap yazmadan önce konu tarihine ve son yazılan cevabın tarihine dikkat et:)
BitDefender sağlam yazılımdır arkadaşlar güvenle kullanabilirsiniz.
Anlaşılan konu kedi gibi 7 canlı :) O zaman soruyu güncelleyelim :)
Eset,Kis ve en son şuanda deneme amaçlı microsft s.e. kullanıyorum, Bitdefender 2011 sürümünü gözüme kestirdim ama çeşit bol olunca insan kararsızlığa düşüyor :) Aslında popüler tüm antivirüslerin 2011 test karşılaştırmalarının olduğu bir makale yapılsa iyi giderdi :) CHIP.com.TR duy sesimizi :)