sevgılı kardesım evet kullanmadım ama kotude demedım genelde tam guvenlık denınce KIS 2010 ve NIS 2010 cok tutulan programlar hatta ben bıtdefender total securıty tavsıye edersenız almayı dusunuyorum
Bitdefeder internet secyrity 2010
- 1
- 2
sevgılı kardesım evet kullanmadım ama kotude demedım genelde tam guvenlık denınce KIS 2010 ve NIS 2010 cok tutulan programlar hatta ben bıtdefender total securıty tavsıye edersenız almayıKIS2010 ve NIS2010 her ikisini de kullandım ama sistem kaynaklarını çok sömürüyorlar. NIS2010 biraz iyileştirme yapmış görünüyor ama halen bir çok problemleri var. KIS2010 ise sadece yüksek donanıma sahip kişilere hitap ediyor. Yetersiz donanımınız varsa kesinlikle uzak durun derim KIS2010 dan.Bitdefender Total Security tavsiye ederseniz almayı düşünüyorum demişsiniz. Şahsen tercih her zaman sizin ancak ben kullanıp da beğendiğim özelliklerini yazarım değerlendirme size ait. Şu anda Bitdefender Internet Security kullanıyor olsam da total security i kurup uzunca bir süre denemiştim. Daha sonra lisanslı olan Bitdefender internet security aldım.
Total Security nin beğendiğim yönleri
1. Bitdefender ürünleri sistem kaynaklarını çok verimli kullanıyor.
2. Virüs bulma oranı çok yüksek ve hızlı tarıyor
3. Sistem açıkları hakkındaki uyarıları çok iyi ( işletim sisteminizin vb. )
4. Dosya kasası, laptop modu, oyun modu gibi özellikleri çok başarılı ve kullanışlı
5. Bitdefender Total Security ayrıca sistemi temizlemek ve hızlandırmak için Tune-Up modülüne sahip.
6. Internet koruması çok iyi ve güvenli bir ağ oluşturmak için "Ev ağı" modülü mevcut
7. Online desteği olması ve sorunlarınıza çözüm üretilmesi çok iyi.tercih sizin ....
NIS2010 kullanıyorum belki ilk 10 açılışta bilgisayarı biraz kasıyor ama sonra kendini unutturuyor. Benim kasmayla ilgili bir sıkıntım olmadı ama KIS2010 rezalet, kasım kasım kasıyor. NIS2010 ile bilgisayarım 68 saniyede yeniden başlarken KIS2010 ile 100 saniyenin altına inmiyor birde ayarları hep en düşüğüne aldığım halde:D
Bitdefender ise benim kullanıcı hesaplarının canına okuduktan sonra unuttuğum bir yazılım. Kullanıcı hesap şifresi yokken şifre koyup her açılışta olmayan şifreyi sorması beni deli etti. Hata bendedir ama hızınıda beğenmedim. Bu benim fikrim
NIS2010 kullanıyorum belki ilk 10 açılışta bilgisayarı biraz kasıyor ama sonra kendini unutturuyor. Benim kasmayla ilgili bir sıkıntım olmadı ama KIS2010 rezalet, kasım kasım kasıyor. NIS2010 ile bilgisayarım 68 saniyede yeniden başlarken KIS2010 ile 100 saniyenin altına inmiyor birde ayarları hep en düşüğüne aldığım halde:DYa nasıl bir yorumdur bu arkadaşım anlayamıyorum, Bitdefender kullanıcı hesaplarımın canına okudu demişsin, bitdefender hiçbir şekilde kendi kendine hiç bir şeye ( virüsler, trojanlar ve zararlı yazılımlar haricindeki ) hiç bir dosyaya gereksiz yere müdahale etmez. Eğer kendin bir şifre koyup onu unuttuysan bunda Bitdefender' in suçu nedir? hızına gelince emin ol NIS2010 dan çok daha hızlı bitdefender, ilk 10 açılışta kasıyor demişsin nis2010 için ama maalesef her açılışta da kasıyor bilgisyarı. Ayrıca uzun zamandır kullanıyorum kullanıcı hesaplarıma gereksiz bir müdahale görmedim Bitdefender dan taraf.
Bitdefender ise benim kullanıcı hesaplarının canına okuduktan sonra unuttuğum bir yazılım. Kullanıcı hesap şifresi yokken şifre koyup her açılışta olmayan şifreyi sorması beni deli etti. Hata bendedir ama hızınıda beğenmedim. Bu benimtek anlaştığımız nokta KIS2010 un kasma olayı sana bu konuda katılıyorum.
Ya nasıl bir yorumdur bu arkadaşım anlayamıyorum, Bitdefender kullanıcı hesaplarımın canına okudu demişsin, bitdefender hiçbir şekilde kendi kendine hiç bir şeye ( virüsler, trojanlar ve zararlı yazılımlar haricindeki ) hiç bir dosyaya gereksiz yere müdahale etmez. Eğer kendin bir şifre koyup onu unuttuysan bunda Bitdefender' in suçu nedir? hızına gelince emin ol NIS2010 dan çok daha hızlı bitdefender, ilk 10 açılışta kasıyor demişsin nis2010 için ama maalesef her açılışta da kasıyor bilgisyarı. Ayrıca uzun zamandır kullanıyorum kullanıcı hesaplarıma gereksiz bir müdahale görmedim Bitdefender dan taraf.Bu nasıl bir yorum:) bakar kör diye buna derler sanırım. Bitdefender kullanıcı hesabı için kullanıcı şifresi koyulmasını öneriyor (ayarlardan kapatılabiliyor) ki bende bu öneriyi dikkate bile almadım ama o da ne bilgisayarım açılırken olmayan kullanıcı şifremi sormaya başladı. Denemediğim şey kalmasa da bu sorunu tek format çözdü. Bende total security lisansı vardı belki seninki internet security veya antivirüs sürümüdür.tek anlaştığımız nokta KIS2010 un kasma olayı sana bu konuda katılıyorum.
Herhalde göz ve akıl diye bir şey var havaya bakmıyoruz ya test sonuçlarına göre konuşuyoruz. Benim PC nin yeniden başlama süresi şuan 68-72 sn ve bu antivirüs olmadan yaptığım testle aynı süre.
önbellekleme işi tamamlandığında bu sürelere erişiyorum aksi halde 90-100 sn gibi değerler elde ediliyor. Bitdefender ürünlerini kullanan ve öneren sayılı kişilerdensiniz. yakın tarihte bitdefender hiç bir test te ilk 3 e giremedi.
- 1
- 2