Aarkadaşlar bu programı orjinal almayı düşünüyorum.2 yıllık 50 liraya.
Fiyatı uygun geldi banada acaba bu program nasıldır ?Önerirmisiniz ?
Kullanan arkadaşların yorumlarını bekliyorum.
İyi günler...
Bitdefeder internet secyrity 2010
- 1
- 2
kesinlikle öneririm kullanıyorum ve hiçbir problemle karşılaşmadım
Sistemi kasmadan gerçek manada koruyabilen bir güvenlik paketi. Oyun modu, laptop modu gibi kullanışlı modları var. Her an yardım alabileceğin bir online desteği mevcut. Dosyalarını şifreleyip saklaman için dosya kasası var ve tamamen türkçe bir yazılım. kesinlikle öneririm. Tarama hızı çok yüksek ve her saat başı da güncelleme yapıyor
ben de tavsiye ederim. Bitdefender Internet Security gerçekten çok başarılı ve bu kalitedeki Internet Security ler içinde en hesaplısı, bilgisayarı yavaşlatmadan koruyor. uzun süreden beri kullanıyorum ve şu ana kadar da sistemime bulaşabilen bir virüs görmedim henüz. Girmediğim site de kalmadı ayrıca :D
50 tl ye 2 senelik üstelik Bitdefender Internet Security bence kaçırma derim. Böyle fırsat bir daha gelmez. Bu arada başlık yanlış olmuş :) Para verilip alınacak en iyi antivirüs ve internet korunma paketi bence.. Kullanıyorum ve gerçekten diğer yazılımların birçoğundan çok daha başrılı ....
O zaman alıyorum arkadaşlar.
Beğenmediğiniz yönü nedir peki ?
Sistemi kasmadan gerçek manada koruyabilen bir güvenlik paketi. Oyun modu, laptop modu gibi kullanışlı modları var. Her an yardım alabileceğin bir online desteği mevcut. Dosyalarını şifreleyip saklaman için dosya kasası var ve tamamen türkçe bir yazılım. kesinlikle öneririm. Tarama hızı çok yüksek ve her saat başı da güncelleme yapıOnline dsetek Türkçe mi ?
50 tl ye 2 senelik üstelik Bitdefender Internet Security bence kaçırma derim. Böyle fırsat bir daha gelmez. Bu arada başlık yanlış olmuş :) Para verilip alınacak en iyi antivirüs ve internet korunma paketi bence.. Kullanıyorum ve gerçekten diğer yazılımların birçoğundan çok daha başrılı ....Kaçırmadım, aldım bakalım.
:)
Online dsetek Türkçe mi ?evet türkiye distribütörü tarafından online destek veriliyor. Burdan bakabilirsin. Ayrıca hayırlı olsun almışsın bitdefender i eminim pişman olmayacaksın. herhangi bir yardım konusuna ihtiyaç duyarsan bende yardımcı olabilirim, uzun zamandır kullanıyorum Bitdefender i.
evet türkiye distribütörü tarafından online destek veriliyor. Burdan bakabilirsin. Ayrıca hayırlı olsun almışsın bitdefender i eminim pişman olmayacaksın. herhangi bir yardım konusuna ihtiyaç duyarsan bende yardımcı olabilirim, uzun zamandır kullanıyorum Bitdefender i.Sorunum varŞu an aldığım bitdefender elime daha gelmedi ama internetten indirdiğim bitdefender internet security 2010 kurulumunu yapamadım.Şöyle bir hata alıyorum
http://img301.yukle.tc/image.php?id=3777Ekran_Alintisi.JPG
http://img301.yukle.tc/image.php?id=6755Ekran_Alintisi2.JPG
http://img301.yukle.tc/image.php?id=3035Ekran_Alintisi3.JPGBilgisayarıma format atıp tekrar denedim ama sorun aynı.
Eksik falanda indirmedim bitdefenderi 2 farklı siteden indirdim sonuç aynı ama :(
hata indirdiğin dosyadan kaynaklanıyor gibi sana bir adres veriyorum bunu indirip dene ama daha önceden yüklememiş olman gerekiyor unutma. Download adresin : http://content-down.bitdefender. ... curity_2010_32b.exe
burdan türkçe versiyonu indir, tamamen win7 uyumludur. Bunu dene olmazsa online destekten yardım iste.
Kurulum kılavuzu için ise buradan indirebilirsin
hata indirdiğin dosyadan kaynaklanıyor gibi sana bir adres veriyorum bunu indirip dene ama daha önceden yüklememiş olman gerekiyor unutma. Download adresin : http://content-down.bitdefender. ... curity_2010_32b.exeYardımınız için teşekkürler.
burdan türkçe versiyonu indir, tamamen win7 uyumludur. Bunu dene olmazsa online destekten yardım iste.
Kurulum kılavuzu için ise buradan
Sorun indirdiğin dosyadaymış.Gezginler.net den indirimiştim dosyayı orada dosya boyutu 67 mb yazıyor benim indirdiğim dosyada 67 mb dı yani indirdiğim dosyada sorun olmadığını düşünüyordum.Hatta yinede 2 kere indirmiştim ama hep aynı sorunla karşılaşmıştım meğer gezginler.net sitesine yarım upload etmişler programı.Bir soru daha soracam sakıncası yoksa :)
Bitdefender internet security 2010 programının 3 kişilik 2 yıl olanından aldık arkadaşlarla. Ben programı hemen etkinleştirsem diğer arkadaşlarım kullanmaya başlamasa onlarında 2 yıllık süresi başlamışmı oluyor?Son Düzenleme: murat3218 ~ 02 Mart 2010 11:34
....Sanırımı bir tane lisans çıkıyor içinden, eğer biriniz aktifleştirirseniz diğerleri de başlamış olacaktır. O yüzden bence hepiniz aynı anda aktifleştirin :)Bitdefender internet security 2010 programının 3 kişilik 2 yıl olanından aldık arkadaşlarla. Ben programı hemen etkinleştirsem diğer arkadaşlarım kullanmaya başlamasa onlarında 2 yıllık süresi başlamışmı oluyor?
Sanırımı bir tane lisans çıkıyor içinden, eğer biriniz aktifleştirirseniz diğerleri de başlamış olacaktır. O yüzden bence hepiniz aynı anda aktifleştirin :)üç kullanıcı olanından 3 tane lisans çıkıyor diye biliyorum ama emin değilim çünkü ben bir kullancıılı almıştım. Yalnız lisanlslardan biri girilince diğerleride başlıyor mu o kısmı bilemiyorum.
üç kullanıcı olanından 3 tane lisans çıkıyor diye biliyorum ama emin değilim çünkü ben bir kullancıılı almıştım. Yalnız lisanlslardan biri girilince diğerleride başlıyor mu o kısmı bilemiyorum.Neyse, 1 saat sonra kargom gelecek o zaman öğreniriz herhalde :)Yinede teşekkür ederim, ilginiz için.
hayırlı olsun eğer yardıma ihtiyacın olursa veya herhangi bir soru sormak istersen yardımcı oluruz :)
demek üç kullanıcılı olandan tek serial çıkıyor bunu bilmek iyi oldu, belki arkadaşlara lazım olursa ortaklaşa alırlar. üç yıllık fiyatı çok ucuzmuş, yani nerdeyse bedavaya 2 senelik korunma paketi (3 kişi ortak olursa o bakımdan söylüyorum).
demek üç kullanıcılı olandan tek serial çıkıyor bunu bilmek iyi oldu, belki arkadaşlara lazım olursa ortaklaşa alırlar. üç yıllık fiyatı çok ucuzmuş, yani nerdeyse bedavaya 2 senelik korunma paketi (3 kişi ortak olursa o bakımdan söylüyorum).Evet baya ucuza aldık, hepsiburada.com da %16 lık indirim vardı birde bitdefender firmasının sayılı sayıda ürettiği kampanyalı ''1 yıl fiyatına 2 yıl'' ürününü alınca gerçekten ucuz oldu.Yıllık 11 liraya Bitfdefender İnternet Securtiy 2010 :)
hayırlısı olsun almıssınız ama keske securıty olmayanı alsaydınız bıtdefender guvenlık duvarı ıyı degıl su sekılde kurulum yapabılırdınız bıtdefender av - pc tools free fırawall - a-sguared free cok saglam koruma yapardınıkesinlikle katılmıyorum, Bitdefender i uzun süre kullanmadığınız belli, bende kullanıyorum ve firewall kısmı son derece iyi ve de kullanışlı. Bence en iyi seçimi yapmış arkadaş. Sadece av alıp diğer yazılımlarla bilgisayarın kaynaklarını tüketmek çok da doğru bir seçim değil bence. Internet koruma yazılımları içinde en başarılı olanlarından biridir Bitdefender bu konuda kesinlikle güveniyorum.
- 1
- 2