http://img301.yukle.tc/image.php?id=3777Ekran_Alintisi.JPG
http://img301.yukle.tc/image.php?id=6755Ekran_Alintisi2.JPG
http://img301.yukle.tc/image.php?id=3035Ekran_Alintisi3.JPG
Bu hataları alıyorum.Bitdefender internet security 2010 programını yükleyemiyorum oysaki başka hertürlü programı sorunsuz yüklüyorum.Vista windows 7 de denedim ikisindede başarılı olamadım.
Hatta format attım akşam tüm güncelleştirmeleri yaptım ama sonuç aynı.Sorun nerde acaba ?
Bitdefender 2010 kurulmuyor !!
online desteğe neden bağlanmadınız size yardımcı olurlardı ama problem kurulum dosyası olabilir, cd den mi kurdun yoksa internetten mi indirdin tekrar indirmeni tavsiye ederim, adresi : http://content-down.bitdefender. ... curity_2010_32b.exe
bu türkçe versiyonu
Kardeş hataya baktım kurulumla ilgili bir problem olduğunu gösteriyor bitdefender'ın hangi işletim sistemine kurucaksan o sistemi desteklediğine emin olmalısın çünkü onun sürümleri var kendi içinde vista için olan win7 de olmaya bilir onun için ona göre sürümünü doğru seç derim ve bitdefender'ı da hiç tavsiye etmem zamanın da kullanmıştım hiç bir sonuç alamadım bir tane bile virüs yakalayamıyor yinede sen bilirsin sana nod32 veya kaspersky tavsiye ederim ama onları da lisanslı kullanman gerekiyor ona göre dikkat et.
Kardeş hataya baktım kurulumla ilgili bir problem olduğunu gösteriyor bitdefender'ın hangi işletim sistemine kurucaksan o sistemi desteklediğine emin olmalısın çünkü onun sürümleri var kendi içinde vista için olan win7 de olmaya bilir onun için ona göre sürümünü doğru seç derim ve bitdefender'ı da hiç tavsiye etmem zamanın da kullanmıştım hiç bir sonuç alamadım bir tane bile virüs yakalayamıyor yinede sen bilirsin sana nod32 veya kaspersky tavsiye ederim ama onları da lisanslı kullanman gerekiyor ona göre dikkat et.Kullanmadığın belli çünkü bitdefenderin 2010 versiyonları tamamen win7 uyumlu. Asla win7 vista diye bir ayrım yok 2010 versiyonlarında, çok yanlış yönlendiriyorsun. Eset i ve kaspersky i ikisini de kullandım, bir kere eset yükleyenlerin başına gelen trojan vakaları artık internetin her yerinde tartışılıyor. Bitdefender virüs bulma konusunda esetten çok çok daha iyidir. Ayrıca kaspersky ile bitedefender arasındaki tek fark kasperskynin sistemi daha fazla kasması ve kaspersky nin bazı modüllerinin eksik oluşu ( laptop modülü, dosya kasası gibi özellikler kasperskyde yok).Sana tavsiyem verdiğim adresten indirip tekrar denemen, ve eğer daha önceden şayet bir antivirüs programın var idiyse onu usule uygun kaldırmış olduğundan emin olman. Yardıma ihtiyacın varsa kesinlikle online desteğe bağlan derim, eğer pencere açılmazsa ( bazen ben yardım almak istediğimde benim browser yüzünden karşı tarafta pencere açılmıyor ) destekten çıkıp tekrar bağlan. mutlaka yanıt vereceklerdir çünkü ben her sorunumda başvuruyorum Bitdefender ile ilgili gerçekten yardımcı oluyorlar.
Son Düzenleme: hcilek ~ 01 Mart 2010 16:28
Kardeş olan şeyi söylüyorum sen memnunsan sorun yok, kullanma derkende herkes için değil sadece sana demiştim genel bir konuşma yapmadım ki.
Kardeş olan şeyi söylüyorum sen memnunsan sorun yok, kullanma derkende herkes için değil sadece sana demiştim genel bir konuşma yapmadım ki.Evet ben de olan şeyi söylüyorum, şu anda piyasada en fazla satılan antivirüslerin başında geliyor Bitdefender, hiç bir virüsü yakalmıyor demek biraz abartılı bir yorum. Eset in kaçırdığı virüsler piyasada meşhur şu sıralarda, herkes şikayetçi, üstelik crack li felan da değil lisanslı olanları kaçırıyor virüsleri. Ben nerdeyse tüm Bitdefender sürümlerini kullandım ama hiçbirinin virüs kaçırdığını görmedim şu ana kadar, arkadaş iyi bir seçim yapmış, kurulumdaki bu problem çözümü basit bir sorun. Online desteğe bağlandığında eminim yardımcı olacaklardır. Bir de kurulumu nerden yaptınız CD den mi yoksa internetten mi, çünkü resimdekiler ingilizce olduğunu gösteriyor, türkiyede satılan bitdefender ların büyük bölümü şu anda türkçe.
Adresi yukarıda vermiştim onu indirip kurmayı dene ama daha önceden sisteminde kurulu idiyse bitdefender in başka bir versiyonu önce onu uninstall tool ile kaldırmış olman gerekiyor bunu da unutma
Olabilir ben birşey demiyorum.
Bu kesinlikle bitdefenderi indirdiğiniz dosyadan kaynaklanıyor gibi görünüyor, hcilek arkadaşın verdiği linkten türkçe versiyonu indirip deneyin. ben windows 7 32 bit ve 64 bit her ikisine de yükleyip denedim hiçbir problem çıkarmadı, ayrıca xp de de kullandım problemsiz bir şekilde. Uyumsuzluk söz konusu değil
Yardımlarınız için teşekkürler arkadaşlar.
Sorun indirdiğin dosyadaymış.Gezginler.net den indirimiştim dosyayı orada dosya boyutu 67 mb yazıyor benim indirdiğim dosyada 67 mb dı yaniindirdiğim dosyada sorun olmadığını düşünüyordum.Hatta yinede 2 kere indirmiştim ama hep aynı sorunla karşılaşmıştım meğer gezginler.net sitesine yarı upload etmişler programı.
Neyse sorunum çözüldü hepinize teşekkürler...
Bir soru daha soracam sakıncası yoksa :)
Bitdefender internet security 2010 programının 3 kişilik 2 yıl olanından aldık arkadaşlarla. Ben programı hemen etkinleştirsem diğer arkadaşlarım kullanmaya başlamasa onlarında 2 yıllık süresi başlamışmı oluyor?
ben Bitdefender internet security 2010 kurdum on dk sonra format attım çünki pc iptal oldu anlamadım
ben Bitdefender internet security 2010 kurdum on dk sonra format attım çünki pc iptal oldu anlamadımnasıl iptal oldu pc :) doğrusu pek anlayamadım. ilk defa duyuyorum böyle bir şey. Tabii eğer lisanslı değil de başka şekilde kullanmak isteyip yanlış bir şey ( crack gibi ) yüklediyseniz sisteminize trojan yüklemiş olabilirsiniz. Ama sorununuzu tam olarak açarsanız belki yardımcı olabiliriz. Bitdefenderi 2010 u xp, vista, win7 hepsine de yükleyip denedim ama hiçbir problem çıkarmadı, aksine çok stabil çalıştı.
.....Diğer başlıkta sorunuzu yanıtlamıştım ama bir kere daha yanıtlayayım. Bildiğim kadarıyla içinden bir lisans çıkıyor ve 3 kullanıcıda aynı lisans ile yükleme yapıyor yani birini aktif ederseniz diğerleri de başlamış sayılır. Diğer arkadaşlar la beraber veya onlara sorarak aktif ederseniz daha iyi olur diye düşünüyorum.
Bitdefender internet security 2010 programının 3 kişilik 2 yıl olanından aldık arkadaşlarla. Ben programı hemen etkinleştirsem diğer arkadaşlarım kullanmaya başlamasa onlarında 2 yıllık süresi başlamışmı oluyor?
Teşekkür ediyorum yardımınız için.
ben Bitdefender internet security 2010 kurdum on dk sonra format attım çünki pc iptal oldu anlamadımMerhaba,
Aynı sorunu ben de yaşadım Windows 7'de.. Lisansını almayı düşünüyordum ve sistemimde denemek için deneme sürümünü indirdim ve yükledim. Ancak yükleme ardından gelen yeniden başlatma isteğinin ardından Windows bi türlü oturum açamadı. Güvenli modda (network desteği ile) açıp Bitdefender Unistaller'ı indirip onunla temizledim, düzeldi. Daha sonra Bitdefender'la yaptığım yazışmalar sonucunda şunu öğrendim daha doğrusu onların söylediğini aktarayım. Bitdefender yüklerken Windows Defender'ı iptal ediyor. Ben Zone Alarm kullanıyorum ve bunu başta bilmediğimden bunu kaldırmadan kurmuştum. Ancak bunun ya da bir firewall programının buna neden olabileceğini söylediler. Gerçekten de ZoneAlarm'ı kaldırdıktan sonra Bitdefender'ı kurduğumda herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Durum şu ki ZoneAlarm'ı kaldırıp Bitdefender yüklediğimde sorun benim için çözüldü. Tabi Windows Güvenlik Duvarı devreye girdi ama şu an bir problem gözükmüyor.Not: Aynı sorunu Microsoft Security Essentials ile de yaşamıştım. Yani ZoneAlarm'ın Windows 7 entegrasyonu hala çözülememiş sanırım.
bıtdefender alacaksanız av olanını alın cunku guvenlık duvarı hıc ıyı degıl bıtdefender su sekılde kurun bıtdefender av-pc tools free fırawall-a-sguared free bu sekıl cok saglam koruma saglarsınıKesinlikle katılmıyorum, Bitdefender firewall son derece kullanışlı ve de güvenli. uzun zamandan beri kullanıyorum ve de çok memnunum, Bitdefender IS firewall çok başarılı bence hiç gerek yok.