arkadaşlar nette antivirüsler ile ilgili araştırma yaparken bu antirüsü bazı araştırmalar 1 numaraya koymuş..bazı yorumlara baktım çok olumlu .ben hiç kullanmadım. sizin aranızdan kullanan varmı? biliyorsunuz ^tecrübe tecrübe edilmez^ diye bir söz vardır.bilenlerden yorum bekliyorum.
http://www.bitdefender.com/site/Downloads/
BitDefender Antivirus hakkında ?
inanma o yazılara aslında en iyi eset nod32
carl246inanma o yazılara aslında en iyi esetBir öğrenmişsin NOD32 hep en iyisi NOD32 diyorsun. Diğer konularda da aynısını yapıyorsun. Kaç günden beri mesajların sürekli dikkatimi çekiyor. Bırak kim ne isterse kullansın karışma sen. Ya da adam gibi nedeniyle beraber yorumunu yap.
en iyi antivirüs diye bişey yoktur. iyi antivirüs vardır. bir antivirüsün yakalayamadığı diğer bi antivirüs yakalar. yani bu konuda yorum yapmak biraz zor.
bis 2008 güzel ama 2009 çok kastı pcyi
bende şu an indiriyorum bakalım nasıl .birde ben tecrübe tecrübe edilmez sözüyle yaparak yaşayarak öğrenmenin öneminden bahsettim yanı borozan arkadaşımız gibi deneyip kendi test edenleri kasettim yoksa biliyorum nod32 ,avira ikaspersky,norton gibi çok ıyı antirüsler var gerçi ben hepsini kullandım ama yenide ayda bir format atmak zorunda kaldım ve yeni arayışlara çıktım
yükledim,denedim ,gördüm ve begenmedim ,size tavsiye etmem . kasperksy den iyi degil.gerçi çok uzun süre kullandım ama sadece 1 saat hemen kaldırdım sarmadı pek
BatıkanDoğanBir öğrenmişsin NOD32 hep en iyisi NOD32 diyorsun. Diğer konularda da aynısını yapıyorsun. Kaç günden beri mesajların sürekli dikkatimi çekiyor. Bırak kim ne isterse kullansın karışma sen. Ya da adam gibi nedeniyle beraber yorumunu yap.herkesin görüşü kendine kendim kullanıyorum bir yamuğunu görmedim her virüsü temizliyor bir daha diyorum herkesin görüşü kendineSon Düzenleme: Kapalı Hesap (64812) ~ 13 Şubat 2009 20:48
Ben kullaniyorum.Fazla guvenli. Patch falan gormeye taammulu yok. Aninda ahanda bu virus bunu da sil diyor.Nod32 kullaniyordum ve eset artik uyandi ve crackler calismiyordu.En azindan benim buldugum son 5-6 crack calismiyordu.Ben de biraz arastirma sonucunda BitDefender Total Security kullanmaya karar verdim.Ama firewall ayarlarina alisamadim daha. Bazi programlarin guncelleme yapmasina bile izin vermiyor. Izin veriyor gibi gorunuyor ama firewalli kapamadan alamiyorum counter spy icin guncellemeleri. Ayrica bu aksam bir de konu actim, surekli kullandigim bir ftp servera baglanamiyorum.Kapatarak giriyorum.Biraz kurcalamak lazim.Henuz cozemedim. Bunun dusunda tam bir koruma yapip hic sistemi kasmiyor.Nod 32den sonra bir dunya da virus gordu pc de.
o antivirüs beni rezil etti, beş kuruş etmez!!!