bir şey sorcaktım da ben kaspersky 7.0 ile bitdefender internet security kullanmak istiyorum da pc im özellikleri
intel pentium m processor 1600MHz 1.59 GHz, 760 mb ram
çok fazla kasar mı?
Bitdefender
Bilgisayarınızı kasabileceği gibi aynı anda iki anti-virüs yazılımı kullanmanız sisteminizde sorunlara neden olur... O yüzden sadece birini kullanın.
yanıtımı aldım çok teşekkürler:)
kasmakla kalmaz kaspersky varken başka anti kurarsan bi çöker şahsen teçrubelerime dayanarak söylüyom :D
hiç bir zaman iki sistemi bir arda kullanmayıon çakışma yapar ve bitdefender kullanın sadece ben bit defender lisanlsı kullanıyorum ve mennunum
kaspersky kullanmayayım mı şimdi? ayrıca bitdefender ingilizce keşke türkçe olsaydı ama yamalarada pek güvenemiyorum
ben kasper kullanmıyorum bitdfender kullanıyorum onun için önerdim onu ama önemli olan ne kullanırsanız kullanın ama ikisini bir arada kullanmayın ikisinden birini seçin ben bitdefender öneririm ama siz kasper kullanmak isterseniz kişisel tercihe kalmış bitdefender de sorunsuz çalışıyor
İngilizce olduğundan yakınıyorsan kaspersky kullanman daha mantıklı. Hem çok da iyi bir program, ama tek başına kullan yoksa sorun yaşarsın.