bu şifre biostan hdd ye koyuluyor biosa girin securıty den hdd şifre koyun dikkat bu şifre unutulduğu zaman kaldırılması çok zor özel bir cihaz ile siliniyormuş bu şifre bitlocker de hdd dondurulduğu zaman -200 diye hatırlıyorum bitlocker ile ilgili bilgiler okunabiliyormuş efs de aynı şekilde okunabilir diye düşünüyorum kırılmayacak şifre yoktur bitlocker ve efs de bir gün gerçek anlamda kırılacaktır hdd şifreside özel bir cihaz ile siliniyor sadece nedeni bu şifre hdd de değil hdd üzerindeki bir chipte saklanıyor yani bitlocker ile şifre koyduğunuz zaman hdd ye format atmak mümkün yani bitlocker silinmeye karşı korumuyor bu şifre ise hdd ye format fdisk low level format 3.parti yazılımlar ile format başka pc ye takılıp aynı şeylerin denenmesi ile kırılamıyor bilgileriniz içinde korunuyor formatta fdiskte hatta LLF de bile diski pc tanımıyor sadece özel bir cihaz ile silinebiliyor bu şifre bence bitlocker ve efs den daha güvenli koymadan önce 2 kez düşünün koyarsanızda asla unutmayacağınız bir şifre koyun birşey olursa ben sorumlu değilim
bitlockerdan daha güvenli
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 0
556 mesaj
pgp diye birşifreleme sistemi var cıa bile kolay kolay kıramıyor "maksik" yakalandığında adamın pcsini kırmak için aylarca uğraştılar.
OP Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 0
3,337 mesaj
mesela asssins creed 2 deki drm yi ubisoft korsanların kıramayacağını iddia etti ve korsanlara kafa tuttu ve drm kırıldı aynı şey starforce tada oldu starforce un yeni sürümünün kırılamayacağı iddia ediliyor ama kırılacaktır release gruplarına en fazla 3 ay dayanır