Bitmiştir !

Turkish Developer
23-10-2009, 19:12   |  #1  
Turkish Developer avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
671 mesaj

'' Windows 7 'nin,En İyi Partneri, KASPERSKY... ''  seçildiğini, ve uyumluluk sertifikasına laik görüldüğü haberini yukarıdaki linkte paylaştık. Bazı güvenlik yazılımcı firmaları , Windows 7 resmi olarak satışa çıkması ve kendi yazılımlarını desteklemesi dolayısıyla, Yeni Client in müşterilerine sadece  bir günlüğüne,Kaspersky  1 yıllık lisans (ürün anahtarı) dağıtımını gerçekleştirdi. Legal olarak dağıtılan ürün anahtarları kaspersky ile 1 yıl boyunca, sisteminizi koruma altına alabilirsiniz.

Evet ,Chip Onlinede - Windows 7 konularında foruma katkı sağlayan yararlı bilgiler veren,   yardımcı olan üyelere  karşılıksız olarak legal  1 yıllık, Windows 7 uyumlu  Kaspersky  ürün anahtarı vermeye çalışacağım. (Bu paylaşımda emeği geçen sevgili @Demirkoparan arkadaşımıza da teşekkür ederiz)

Her kullanıcı sadece bir ürün anahtarı talep edebilecektir. Windows 7 konularıyla ilişkisi olmayanlar bu haktan yararlanamayacaklardır.

Ürün anahtarı sınırlıdır (0 Adet) !

BİTTİ

24.09.2009  - Güncellendi

Merhaba Arkadaşlar.

Öncelik'ile Toplu olarak, tek bir h-mail den alınan keyler olmadığını belirtiyorum,ve her bir ürün anahtarı  için tek tek h.mail kullanılmıştır.
Ürün anahtarları ayrıca '' tek bir bilgisayar içindir '' ve bu böyle olduğu sürecede kara listede olmayacaktır.
 Kesinlikle bir karşılık ve talep istenmemiştir !
Tek bir bilgisayar için olup, kara listeye alınan anahtarlar olur ve 5 i geçerse ,verdiğim tüm kişilere yeniden  legal ürün anahtarı vereceğim.  25+2 Ürün anahtarı verdiğim arkadaşlar aklımdadır ve bu onları kapsamaktadır.

saygılar.

Son Düzenleme: Turkish Developer ~ 24 Ekim 2009 11:40
nehalem28
23-10-2009, 19:16   |  #2  
Yıllanmış Üye
111 mesaj

banada at

soulmy
23-10-2009, 19:17   |  #3  
soulmy avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
1,935 mesaj
Alıntı: nehalem28  
banada
İnsan azıcık kibar olur yahu...

LiverpooL
23-10-2009, 19:17   |  #4  
Yıllanmış Üye
234 mesaj

peki nasıl alacağız bu anahtarı ne yapmamız gerekiyor ??

PC.Kopat
23-10-2009, 19:21   |  #5  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
750 mesaj

"Ne yapmalıyız bu anahtarlardan alabilmek için yazabilir misiniz?" diyenler lütfen yukarıdan aşağı tekrar okusun konuyu...

Son Düzenleme: PC.Kopat ~ 23 Ekim 2009 19:21
Kal-El
23-10-2009, 19:22   |  #6  
Yıllanmış Üye
816 mesaj

Peki bu ürün anahtarlarının dün yapılan "yağma" ile ele geçmiş olma olasılığı nedir? Forumlara bakılorsa durum anlaşılır. Bir arkadaş da yapılan yağmanın şikayet edildiğini gösterdi. Kaspersky'nin Win7 partileri için dağıttığı lisanslara partiler dışından ulaşanların anahtarları büyük ihtimalle kara listeye alınacak. Bu verdiğiniz lisanslar da onlardan mı?

evolution35
23-10-2009, 19:26   |  #7  
evolution35 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 14
373 mesaj
Alıntı: Kal-El  
Peki bu ürün anahtarlarının dün yapılan "yağma" ile ele geçmiş olma olasılığı nedir? Forumlara bakılorsa durum anlaşılır. Bir arkadaş da yapılan yağmanın şikayet edildiğini gösterdi. Kaspersky'nin Win7 partileri için dağıttığı lisanslara partiler dışından ulaşanların anahtarları büyük ihtimalle kara listeye alınacak. Bu verdiğiniz lisanslar da onlardan mı?
bence onlardan yoksa niye dağıtsında, inşlh iptal olmazlar ya

Turkish Developer
23-10-2009, 19:30   |  #8  
OP Yıllanmış Üye
671 mesaj

Kaspersky 1 gün için de paylaştığı key legaldır ve bu durumun gerçekleşeceği bilgisinin farkındaydı.
Birkişiden fazla girilen keyler kara listeye alınacaktır, ve o gün dağıtılan keylerde leag kullanıma karsın olarak yapılmış bir ayrıcalıktır. '' büyük ihtimalle '' diye nitelendiirilen ifade sadece bir sözden ibarettir.

Saygılar.

Kal-El
23-10-2009, 19:35   |  #9  
Yıllanmış Üye
816 mesaj

Hayır, durum şu. 1 kişiden fazla kişinin girmesi durumu değil.

Kaspersky ve Windows 7'nin ortaklaşa yaptığı bir kampaya diyelim buna. Win7 partisi sahipleri ve davetlilerine sağlanan bir ayrıcalık bu. Bazı parti sahipleri kendilerine tanınan bu haktan yararlanamadıklarını, kendilerine sunulan 15 lisans kotasının çoktan dolmuş olduğunu fark ettiklerinde Kaspersky'e şikayette bulunmuşlar. Kaspersky de, parti sahipleri ve davetlilerinin e-postaları dışında başka bir e-posta tarafından alınan ürün anahtarlarıyla ilgileneceğini duyurmuş. Bu durumda asıl hak sahipleri dışında alınan lisanslar Kaspersky'nin dediklerine bakıldığında büyük ihtimalle iptal edilecek.

Turkish Developer
23-10-2009, 19:39   |  #10  
OP Yıllanmış Üye
671 mesaj

Sn. Kal-El ,
Dikkat ederseniz Windows 7 konularına ağırlık gösteren , bu süreçte forumda yardımcı olan ve geceli gündüzlü bu alanda destekçisi çıkan kullanıcılara verildiğini anlamanız gerekir. Tüm isteyenlere ne yazıkki vermiyorum. Windows 7 Bölümüyle ilgisi olmayan kullanıcılara da ne yazıkkı bu dağıtımdan yararlanamayacaklardır. Ayrıca,Lisanslı ücret ödemiş kullanıcılarda ürün anahtarlarını paylaştıkalrı esnada firma bu anaharları kara listeye dönüştürüyor. Eger bunlarda dagıtılırsa muhtemel olarak Black List olacaktır.

Kolay Gelsin.

demirkoparan33
23-10-2009, 19:40   |  #11  
Taze Üye
2 mesaj

banada gönderibilirmisin arkadaşım :)

demirkoparan33
23-10-2009, 19:42   |  #12  
Taze Üye
2 mesaj

Kal-El arkadaşım zaten orda bir kişi 20 arkadaşına da lisans alabiliyor senin dediğin olay uzun bir olay şimdi her alamayan bu 20 kişiyi ispatlamaya kalkarsa baya bir gününü alır  ben öyle düşünüyom

Ozan Can
23-10-2009, 19:43   |  #13  
Yıllanmış Üye
913 mesaj

arkadaşlar ben aldım keyimi siz de katkıda bulunun sizde alın

Kal-El
23-10-2009, 19:45   |  #14  
Yıllanmış Üye
816 mesaj

Sanırım dediklerimi anlamıyorsunuz Turkish Developer. Ben tamamen başka bir şeyden bahsediyorum.

Windows 7 forumlarında iyi performans gösteren birisine verilecek tamam da bu verilen lisanslar nasıl elde edildi diyorum. Yukarıda açıkladığım gibi dün gerçekleştirilen "yağma"da gelen ürün anahtarları mı yoksa başka bir şekilde Kaspersky'nin CHIP'e hibe ettiği ürün anahtarları mı? Eğer yağmadan kalanlarsa yukarıdaki açıklamalarımı dikkatlice okuyun. Yok değilse, o zaman herkese başarılar dilerim ürün anahtarı alma konusunda.

@demirkoparan33

Hiç de uzun sürmez arkadaşım. Şikayette bulunan parti sahipleri kendi "host" maillerini ve konuklarının mail adreslerini Kaspersky'e bildiriyorlar ve Kaspersky bakıyor. Bu host maili ile hangi mailler lisans almış. Verilen listeyle uyuşmayan lisanslar anında kara listeye. Sanıldığı gibi çok uzun bir işlem değil, ufacık bir programla 5 dklık iştir bu. Hele Kaspersky gibi bir dev için...

Son Düzenleme: Kal-El ~ 23 Ekim 2009 19:47
gokhan38
23-10-2009, 20:50   |  #15  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 4
1,097 mesaj

microsoft security essensials ın nesi var kia arkadaşlar : ) ne gerek kasper e : )

Cem1995
23-10-2009, 21:20   |  #16  
Yıllanmış Üye
299 mesaj

Yaaa Olamaz :(:(:(:(:(:( nasıl Kaçırırım ??

Boracalin
23-10-2009, 21:47   |  #17  
Boracalin avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 8
1,591 mesaj

Arkadaşım key kaldı mı ? Varsa pm'den atar mısın ?

ECHELON_
23-10-2009, 21:49   |  #18  
Yıllanmış Üye
1,644 mesaj

win 7 kullanmıyorum lisans alamayacağım için uzak duruyorum vistada da çalıştığına göre bı kaspersky -umarım2010- bana da atmanı rica ediyorum her ne kadar bitti ve 0 yazsada kıyıda köşede vardır belki :)

Cem1995
23-10-2009, 22:35   |  #19  
Yıllanmış Üye
299 mesaj

0 yazıyorsa yoktur boşuna Ümitlenmeyelim bence , ben de çok isterdim ama

Banned
23-10-2009, 23:53   |  #20  
Banlandı
121 mesaj

bizide ihmal etme at bari

AnchryA
24-10-2009, 03:47   |  #21  
AnchryA avatarı
Yıllanmış Üye
734 mesaj

O keylerden 5 tane aldım :)

1 tanesi kendime 
1 tanesi en yakın arkadaşıma
diğer 3 tanesini hayrına dağıttım :)

gün içinde zamanım olsa yüzü geçkin key geçirirdim elime HomeParty düzenleyenlere ve onların bilgilerine erişmek hiçte zor olmadı.

Banned
24-10-2009, 04:02   |  #22  
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 21
5,777 mesaj

Bugün kendim home mail adresi buldum. Hemde hiç kullanılmamış. Birkaçtane arkadaşlara gönderdim, birkaçanede kendim için alıp mail adresini chipte yasak olduğu için başka bir sitede paylaştım. Elimde fazladan 3-4 tane key var niyetim forumda seviyeli, kaliteli ve sevdiğim kişilere zamanla göndermek. Bugün bir tanesini hediye ettim bile.

world_pc
24-10-2009, 11:06   |  #23  
world_pc avatarı
Yıllanmış Üye
3,357 mesaj

iii mişşş

Turkish Developer
24-10-2009, 11:37   |  #24  
OP Yıllanmış Üye
671 mesaj

Merhaba Arkadaşlar.

Öncelik'ile Toplu olarak, tek bir h-mail den alınan keyler olmadığını belirtiyorum,ve her bir ürün anahtarı  için tek tek h.mail kullanılmıştır.
Ürün anahtarları ayrıca '' tek bir bilgisayar içindir '' ve bu böyle olduğu sürecede kara listede olmayacaktır.

Tek bir bilgisayar için olup, kara listeye alınan anahtarlar olur ve 5 i geçerse ,verdiğim tüm kişilere yeniden  legal ürün anahtarı vereceğim.

Forumun eski üyeleri sayılan ve katkı sağlayan iki arkadaşımıza birer adet daha yollayacağım. Ürün anahtarı kalmamıştır arkadaşlar ne yazıkki, gelen mesajlara da karşılık verilmeyecektir. Windows 7 konularında mesajları veya konuları olmayanlara ürün anahtarı veremeyeceğimi belirtmiştim en baştan , lütfen mesaj atan arkadaşlar konu başlığındaki sunumu tekrar okusunlar.

alpagun
24-10-2009, 12:19   |  #25  
alpagun avatarı
Yıllanmış Üye
492 mesaj

1960-70 yılları arası, 'zengin kız/fakir delikanlı' muhabbetinin bolca işlendiği siyah-beyaz yeşilçam filmlerinin revaçta olduğu yıllardı. 45 devirli plaklar, 'Pikap' adı verilen müzik aracında çalınırdı. Orta ve doğu Anadolu da bilhassa gazeller çok dinlenirdi. Malatyalı Sami KASAP okuduğu gazeller ile meşhur olmuştu.

Bu gazellerden birisinde şu dizeler yer alıyordu.

Ağustos'ta suya girsem;
Balta kesmez buz olur.

Yaklaşık üç ay evvel bir Norton Antivirus almıştım. Daha kullanım süresinin bitmesine 267 gün var. Ben, güvenlik yazılımı satın aldım; Kaspersky/Panda gibi şirketler bir yıllık bedava lisans verdiler. Gerçi Kasper bana özel, ömür boyu 'BELEŞ' program da verse kullanmam. Fakat Panda'nın promosyıonunu kaçırmak istemedim. Bir adet serial elde ettim.

Şimdi elimde iki adet güvenlik yazılımı oldu.

Bir adet parası ödenmiş ve 267 günü kalmış Norton.
Bir adet hiç kullanılmamış (Sıfır) Panda Internet Securty.

Sevineyim mi, şikâyetleneyim mi bilemedim.