hangisi daha iyi sizce neden?
bitTorrent mi,Torrent mi?
En kolay ve hızlısı Jdownloader :)
Kanımca torrent, hem boyna yavaşlaması, hem üyelik müyelik olması, hem doğru düzgün hangi dosyanın ne olduğunun bilinememesi, hem de çoğu şeyin fake hatta virüslü çıkması ile çoktan öldü, öldürmemeye direnenler de fanatiklikten yapıyorlar bunu zaten (lafım bir dvdrip ya da bir oyunu kendi çıkartıp genel internete seed eden yayıncılara değil tabiki, filesonic, fileserve gibi onlarca yerde yarım saatte çekilebilen genel bir dosya için 24 saat gereksiz yere torrentle uğraşanlara, hatta üstüne hıyar gibi torrent üyeliği satın alan şaşkınlara). Yoksa çoğu şey zaten dosya adı yanına wupload, rapidshare, filesonic, fileserve, vb.. eklediğinizde 2-3 bağlantı olarak Google'da çıkıyor zaten. Jdownloader ile her parçayı ayrı yerden çekerseniz de bağlantı hızınızın tamamını kullanıp, torrentin en az dörtte biri süresinde dosya çekimini tamamlayabiliyorsunuz da zaten üyeliğiniz olmasa bile :) Hal böyleyken neyin ne çıkacağı belli olmayan torrentle uğraşmanın mantığı nerede, inanın ben senelerdir anlayamadım, şimdi hele hiç anlayamıyorum ;)