onur mail adresini kaldır kod içine yaz. spam maillere düşmesin mailin!
BiTTuRK Davetiyeleri [ Buradan ]
ARKADAŞLAR BİR DAVETİYEDE BEN RİCA ETSEM.YOLLAYACAKLARA ŞİMDİDEN T.EDERİM
[email=esrefsergen80@hotmail.com]esrefsergen80@hotmail.com[/email]
2 kişiye davetiye yollayabilirim ama kefil olacağım kişi torrenti bilmeli ve kurallara riayet etmeli çünkü referans verdiğimiz kişiden sorumluyuz davetiye isteyen [email]serseri53@gmail.com[/email] adresine mail atabilir
Arkadaşla aynı şekilde , 2 kişiye davetiye yollayabilirim ama kefil olacağım kişi torrenti bilmeli ve kurallara riayet etmeli çünkü referans verdiğimiz kişiden sorumluyuz...
bu kriterlere uyduğunu düşünen 2 kişiye referans olabilirim.
Özel Mesaj ile davetiye isteyebilirsiniz. ( ilk 2 kişi değil , torrent konusunda bilgisi olan 2 kişiye gönderilecek )
bende davetiye alabilirmiyim [email]ramadanyilmaz@gmail.com[/email]
arkadaşlar bende bir davetiye alabilirmiyim.şimdiden teşekkürler
bir davetiye yollayacak insanoğlu yokmu.üye olan bir arkadaş olupta bu sayfaya bakmıyormu.günlerdir bir davetiye istiyorum sevabına.
bi davetiyede ben alırsam çok sevinirim
[email=masat---@hotmail.com]masat---@hotmail.com[/email]
bi davetiye de bana gönderirseniz sevinirim. [email=selcukgnllu@hotmail.com]selcukgnllu@hotmail.com[/email]
bi zahmet bende alayım. [email=ayhan_boztepe@hotmail.com]ayhan_boztepe@hotmail.com[/email]
lütfen bana da davetiye yolayabilirmisiniz şimdiden teşekkürler... [email]sevinc.ba@gmail.com[/email]
fatih4719@gmail.com bir davetiyede bana gönderebilirmisiniz teşekkürler şimdiden..
Bana "Davetiye Kodu" Gönderebilri misiniz? Dediğiniz gibi üyelik açık ama davetiye olamdan üye olamıyoruz.... [email]Nocrry@gmail.com[/email] gönderriseniz sevinirim...Şimdiden teşekkürler
hocam bende bir davetiye alabilirsem sevinirim
Davetiye verirseniz sevinirim.
[email=sevdicek32@gmail.com]sevdicek32@gmail.com[/email]
banada atarsanız cok sevınırım tesekkurler
mortal.1905@hotmail.com
bana da davetiye yollarsanız memnun olurum
[email=lithium_muihtil@windowslive.com]lithium_muihtil@windowslive.com[/email]