Bana da bi davetiye gonderirmisiniz?
penahaliyev@gmail.com
BiTTuRK Davetiyeleri [ Buradan ]
arkadaslar bana yollarmısnız [email]erdm87@gmail.com[/email]
Davetiye alabilirmiyim [email]loveeess@hotmail.com[/email]
Uzun bir zamandır Bittürk'te aktif değilim , biraz önce baktım davetiyem de var lakin , davetiyeli üyelik sistemini devre dışı bırakmışlar ücretli hesap açılabiliyor sadece sanırım.. Sms veya Paypal ile işi iyice ticarete dökmüş bunlar artık buradan da hayır gelmeyecek anlaşılan.
davet alabilirmiyim bende :/ [email=crywant@hotmail.com]crywant@hotmail.com[/email] teşekkürler şimdiden.
bi davetiye de ben reca edebilirmiyim
demonic_sense@yahoo.com
bi davetiye de ben rica edebilirmiyim
[email=wheycell@gmail.com]wheycell@gmail.com[/email]
arkadaşlar lütfen bi davetiye gönderebilir misiniz ... kaç gündür uğraşıyorum tskler.... koc_99_1987@hotmail.com
bana da bir davetiye gönderseniz yemin ederim hep seed ederim hiç leech etmem
ücretsiz sitelerden bile indirdiklerimi seed ediyorum
pi511@hotmail.com
selam arkadaşim banda bıtturk davetıyesi verırmısın lutfen [email=tesekkurler..kadirwolf1971@hotmail.com]tesekkurler..kadirwolf1971@hotmail.com[/email]
bana davetiye kodu gönderebilirmisiniz wep-aslan_50@hotmail.com
arkadaşlar banada yollarmısınız davetiye adresim [email=ayyildizteam_99@hotmail.com]ayyildizteam_99@hotmail.com[/email]
bende size bittürk davetiyesi veririm bi kaç güne yüklencek
Davetiye varsa gönderirmisiniz ??
kirmizihazal_2@hotmail.com
SeLam arkadaslar banada aciL bitturk davetiyesi Lazım qönderirseniz cooq sevinirim rica olunur [email=b1danem@hotmail.com]b1danem@hotmail.com[/email] saygılarımla
selam banadbittürk davetiyesi gönderebilirmisiniz adresim [email]666efec@mynet.com[/email]
isteyene arena-tr davetiyesi gönderebilirim
bittürk davetiyesi göndeririseniz sevinirim.
Bittürk davetiyesi istiyorum [email=ayberk_akkus@hotmail.com]ayberk_akkus@hotmail.com[/email]
bende istıorm [email]rye.16@hotmail.com[/email]
raiseyouvoice_@hotmail.com davetiye gönderirmsnz rica etsem .
Davet kodu yollarmısınız banada rica etsem :)
hala davetiye yolluyorsanız bende alabilirim m_cendik@hotmail.com