Black Berry curve 8520

wıllsmıth22
17-12-2011, 13:07   |  #1  
wıllsmıth22 avatarı
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
72 mesaj

arkadaslar bi konu hakkında bılgi almak istiyorum yaklasık 450-500 tl civarı bi param var telefon almak istiyorum bu konuda da black berry hosuma gidiyor bu parayla alabbilecegim telefon curve 8520 bu cıhaz hakkında yorumlarınızı almak ıstıyorum birde internete giriş için 32 liraya uye falan olunuyor diyorlar gerceklik payı varmı yoksa bu parayı bu cihaza verene kadar nokıa full dokunmatık tarzı bişeyler almak daha mı mantıklı olur sizce simdiden tesekkurler...

vınnuzmanı
20-12-2011, 01:18   |  #2  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3 mesaj

Merhaba

blackberry 8520 guzel bır cıhaz ancak tek eksıgı 3g nın olmaması onun harıcınde maıllerını normal mesaj gıbı alabılırsın facebook uygulaması yukleyerek sureklı facebookda kalabılırsın ayrıca twıter forsuqure messenger ve blackberry app word ıle bırcok uygulamayı ındırebılırsın.bunları kullanabılmen ıcın bır BIS paketı alman lazım yoksa BIS paketı olmadan blackberry bır ıse yaramaz fıyatları ıse Turkcell de gırıs paketı 6.90 aylık full paket 16.90 aradakı fark ne dıye sorarsan gırıs paket 100mb full paket 1gb gırıs paketı sınırlı uygulama ve ınternette gezınmende sorun olabılıyor alıcaksan full al derım.zaten fıyatları 400-500 arasında umarım yeterlı olmustur.