30 liraya black ops key almalı mıyım? Önerir misiniz?
Black ops almalı mıyım?
sapıtmayalım lütfen bence 30 tl ye hemen almalısın hemde orijinal ise orijinal olmayan hiç bir oyun almayın mert in dedii türkçeymiş oymuş falan hepsi korsan hepsi yarım yamalak şeyler bikere bi oyunu orijinal alarak multiplayerde istediin kadar oynaya bilirsin bırak bu korsanı al o black ops u
bence alma ben o oyunu pc ye yüklediğim gibi hemen sildim beklentilerin çok altında kalan bir oyun boşuna para israfı ama crysis 2 dersen o oyun hakediyor
sapıtmayalım lütfen bence 30 tl ye hemen almalısın hemde orijinal ise orijinal olmayan hiç bir oyun almayın mert in dedii türkçeymiş oymuş falan hepsi korsan hepsi yarım yamalak şeyler bikere bi oyunu orijinal alarak multiplayerde istediin kadar oynaya bilirsin bırak bu korsanı al o black opsAyrıca belirtmeliyim ki torrentten inen korsan oyunun orijinalinden hiçbir farkı yok ve sorunsuzca multiplayer olarak oynanıyor.
Kardeşim insanları yanlış bilgilendirmeyin neresi kötü cod 7 'nin.Gelmiş geçmiş en iyi fbs oyunlarının arasındadır codYapma kardeşim. Call of Duty 4 Modern Warfare'in kalitesi bile Black ops'tan iyi.Ben kesinlikle tavsiye etmiyorum o oyunu.Tamam kötüde değil ama beklentilerin çok altında... Grafikler GTA gibi ... Bölümler çok kısa... Daha ne kaldı ki oyun adına....
Oyunçeviri.com sitesinde Black Ops ve Call Of Duty Modern Warfare 1'in Türkçe yamaları var.Hemde %100 türkçe altyazılar ve menüler.
Oyuna gelirsek;
oyun grafik olarak ne iyi sayılır ama müthiş değil,
sesler iyi sayılır
singleplayer'i çok güzel ama oyunun ciddi bir optimizasyon sorunu var.En iyi sistemlerde bile kastığı söyleniyor.Bende low ayarlarda bitirdim.Ama takılmadan.