Black Ops II'nin kaç tane sonu var ?

Kapalı Hesap (128169)
25-11-2012, 00:47   |  #1  
OP Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 40
2,851 mesaj

Spoiler içeriyor, kusura bakmayın.

Arkadaşlar ben Black Ops II'yi oynarken görevleri rastgele seçtim. Teker teker görevi seçmek yerine oyuna girdiğimde "Resume Story" dediğim de oluyordu, kendi kafama göre görev seçtiğim de. Bende oyun çok çabuk bitti. Belki 4-5 saat bile olmamıştır. Çoğu görevleri hiç yapmadım ama oyun bitti. Maalesef yanlış seçimlerimden dolayı galiba kötü sona eriştim. Çünkü Menendez'in oyununa gelip Woods karakterini yönetirken üzerinde "Kill" yazısı duran kafasında torba olan adamı Menendez zannetim ve öldürdüğümde çok geçti ve onun Alex Mason olduğunu fark ettim. Daha sonra Hudson, ben(Woods) ve Alex Mason'ın cansız bedeni ve bir çocukla Menendez bizi bir yere götürmüştü. Hudson'ı da öldürdü orada. Daha sonra ileri yıllarda geçen bölümde Rus olan Farid karakterini yönetirken Harper'ı vurmayarak akıllılık ettim ve Menendez Farid'i öldürdü. Daha sonra yine "Resume Story" ve rastgele görevlerle devam ederken Section (David Mason) karakteriyle Menendez ve yanındaki beyaz saçlı adamı(adını unuttum) öldürme şansım oldu. O adamı öldürdüm ama Menendez' i öldürmek yerine yakaladım ve hapse attırdım. Maalesef daha sonra Menendez hapisten kaçtı ve Woods' un yanına gidip onu öldürdü ve ölen kardeşi Josephina'nın mezarına gidip mezarını açtı ve kendisiyle Josephina'yı ateşe verdi. Oyun böylece bitti ve eğlence sahneleri geldi; fakat eğlence sahnelerinde eğlenmedim çünkü hikayenin böyle bitmesine acayip sinir oldum.

Black Ops II ile ilgili makaleleri okurken oyunun birden çok bitiminin olacağını gördüm. Acaba kaç tane bitişi var bilmiyorum. Aranızda bilen var mı ? Ayrıca görevleri hangi sırayla ve nasıl yapacağımı da anlatabilirseniz sevinirim çünkü dengesizce oynadım.

abdulkadirilhan
25-11-2012, 11:42   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
224 mesaj

bende aynı finalle oynunu bitirdim. youtube'da "black ops 2 alternative endings" yazarak arattırırsan değişik final sahneleride çıkıyor.ben 4 tane değişik final sahnesi gördüm...

Kapalı Hesap (128169)
25-11-2012, 15:19   |  #3  
OP Kapalı Hesap
2,851 mesaj
Alıntı: abdulkadirilhan  
bende aynı finalle oynunu bitirdim. youtube'da "black ops 2 alternative endings" yazarak arattırırsan değişik final sahneleride çıkıyor.ben 4 tane değişik final sahnesi gördüm...

Videoların linklerini gönderebilir misiniz ?

abdulkadirilhan
25-11-2012, 22:01   |  #4  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
224 mesaj
Alıntı: M.CaN009  

Videoların linklerini gönderebilir misiniz ?

youtube'da arama satırına verdiğim cümleyi yazıp arama yaptır tamamdır...

Kapalı Hesap (128169)
26-11-2012, 21:35   |  #5  
OP Kapalı Hesap
2,851 mesaj
Alıntı: abdulkadirilhan  
 youtube'da arama satırına verdiğim cümleyi yazıp arama yaptır tamamdır...

Tamam :)