Black Ops ta bir REZALET !

Sevdimsadece
30-08-2011, 14:28   |  #26  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
172 mesaj

süpercan oyunuyla başbakanın bir alakası yok tek alaka 6 yıl sonra türktelekom özelleştirme süresi bitecek ve devlete geri geçecek (alındıgında beş kuruşu olmayan şimdi ise milyar dolarlık olan türktelekom ) uzatılmazsa uzatılması yanındayım kim aldıysa helal olsun para basma darpanesine dönderdi ama Tayip amcam kurnazlıkta önde gidiyor internet fiyatlarını biz belirlemiyoruz diyor ama Türktelekomun %49 hala devletin 51 ise özelleştirmeyi kazanın yani  her zamda her şeyde devlet bizle alakası yok diyerek köşeden para sayıyor gerçi son bir yasa çıktı bazı şeylerde artık bu bahaneye sıgınamıyacak mesela elektrite ama türk teekom hala özelleştirme içinde oldugu için denetimi devletin elinde degil o sadece susuyor bakıyor para sayıyor sanırım

ikdisat Derslerini okuyanlar özeleştirme mantıgını anlarlar devlet çok büyük kar elde kendi elindeyken bu kadar kazanmıyordu ve fiyatta aynıydı elindeykende 29 tl idi şimdide ama şimdi para basıyor :) artışılması gereken devlet elindeyken bu meret niye para basmıyordu ozaman daha çok kazık atıyordu hemde daha çok pahalıydı telekom

ekleme süpercanda bize kalıyor :)

Son Düzenleme: Sevdimsadece ~ 30 Ağustos 2011 14:30
Eziotore
30-08-2011, 15:13   |  #27  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
293 mesaj
Alıntı: okinkurt  
dostum benim bi arkadas var bu oyunun manyağı ondan duydum 1-2 sitede baktım öle diyolardı constantinapolise gelince  videoda gördüm halk türkçe konuşuyor felan tabi o video onunmu oda muamma sitede creed 3 yazıyodu ben onun yalancısıyım :D en basitinden creed 1 e bak ondada türkler var cok detaylı değil askerler türkçe konusuyor bayrak türkçe o şehre girdigin zaman o askerlerden öldürmemek mümkün değil o oyunda benim bilgim bu yönde yanlışta olabilir ama osmanlı askeri illa bi yer lerde denk gelecektir önceki oyunlarda her gittigimiz yerdeki askerlere savaşmak mecburi oluyodu creed 3 te de bu olur bence.
kardeşim kusura bakmazsan 1-2 yorum yapacağım ; 1- bu oyun serinin 4. oyunu , 3.oyun İtalya'da geçiyor . 2- AC 1 hakkında dediklerin doğru Beğendim , Türk askerleri'ni öldürmek zorunda kalıyorduk haklısın . Ama ben bunu bir dergide okudum. Kanuni'nin tahtına çıkmasına falan yardım edecekmişiz sanırım . ( Derginin yalancısıyım Kahkaha ) Yani Türk askerleriyle çatışmamızın olacağını pek sanmıyorum... Göz kırpma

Eziotore
30-08-2011, 15:14   |  #28  
Yıllanmış Üye
293 mesaj

şehrin constantinapolis olarak adlandırılmasıda geçmişe yönelik bir gönderme değil , hala bazı ülkelerde constantinapolis deniyor İstanbul'a bildiğim kadarıyla

okinkurt
30-08-2011, 15:59   |  #29  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 308
4,897 mesaj

yok dostum ne kusuru :D  bu creedin 3 üncü oyunu adamları süs olsun diye 3 demiyolar bende ondan 3 demim brodherhoodu saymadım onla 4 ama creed bu :D eğer dediğin gibiyse oyun güzel olabilir tabi gene araplarla karışma olmıcak şehri güzel yapsalar bari :D ben şahsen o constantinapolise gıcık oluyorum yunanlılar hala öle hitab eder istanbula yani biz orayı hala bizim görüyoruz istanbulu takmamak işin acıkcası 1-2 ropörtajta izlemiştim yunanlılar aynen bu fikirde adam istanbul what istanbul diyo ya cogu ülkenin oldugu yerde çnceden biz vardık biz onların isimlerine saygı duyuyoruz onlarda resmi ismi yapsın bi zahmet :D neyse oyunu cok merak ediyorum brodherhood haric digerlerini oynadım bakalım inşallah bize dokandırma olmadan yaparlar zevkle oynarız  :D.

Eziotore
30-08-2011, 16:24   |  #30  
Yıllanmış Üye
293 mesaj
Alıntı: okinkurt  
yok dostum ne kusuru :D  bu creedin 3 üncü oyunu adamları süs olsun diye 3 demiyolar bende ondan 3 demim brodherhoodu saymadım onla 4 ama creed bu :D eğer dediğin gibiyse oyun güzel olabilir tabi gene araplarla karışma olmıcak şehri güzel yapsalar bari :D ben şahsen o constantinapolise gıcık oluyorum yunanlılar hala öle hitab eder istanbula yani biz orayı hala bizim görüyoruz istanbulu takmamak işin acıkcası 1-2 ropörtajta izlemiştim yunanlılar aynen bu fikirde adam istanbul what istanbul diyo ya cogu ülkenin oldugu yerde çnceden biz vardık biz onların isimlerine saygı duyuyoruz onlarda resmi ismi yapsın bi zahmet :D neyse oyunu cok merak ediyorum brodherhood haric digerlerini oynadım bakalım inşallah bize dokandırma olmadan yaparlar zevkle oynarız  :D.
katılıyorum Alkış

k_mert
30-08-2011, 18:53   |  #31  
Taze Üye
17 mesaj
Alıntı: Sevdimsadece  
süpercan oyunuyla başbakanın bir alakası yok tek alaka 6 yıl sonra türktelekom özelleştirme süresi bitecek ve devlete geri geçecek (alındıgında beş kuruşu olmayan şimdi ise milyar dolarlık olan türktelekom ) uzatılmazsa uzatılması yanındayım kim aldıysa helal olsun para basma darpanesine dönderdi ama Tayip amcam kurnazlıkta önde gidiyor internet fiyatlarını biz belirlemiyoruz diyor ama Türktelekomun %49 hala devletin 51 ise özelleştirmeyi kazanın yani  her zamda her şeyde devlet bizle alakası yok diyerek köşeden para sayıyor gerçi son bir yasa çıktı bazı şeylerde artık bu bahaneye sıgınamıyacak mesela elektrite ama türk teekom hala özelleştirme içinde oldugu için denetimi devletin elinde degil o sadece susuyor bakıyor para sayıyor sanırım

ikdisat Derslerini okuyanlar özeleştirme mantıgını anlarlar devlet çok büyük kar elde kendi elindeyken bu kadar kazanmıyordu ve fiyatta aynıydı elindeykende 29 tl idi şimdide ama şimdi para basıyor :) artışılması gereken devlet elindeyken bu meret niye para basmıyordu ozaman daha çok kazık atıyordu hemde daha çok pahalıydı telekom

ekleme süpercanda bize kalıyor :)

süpercan olmasa ne yapardık :D

alperen12
31-08-2011, 16:18   |  #32  
Yıllanmış Üye
248 mesaj

medieval total war ve empire total warda türk bayrağı var ve hatta bence tarihi en doğru anlatan oyun total war serisi ve tamamen tarafsız  bir oyun ve biz o oyunu oynarkan viyanayı ele geçirmiştik üstelik cihad çağrısı bile oluyor oyunda tabi gavur ülkeyi seçerseniz bu seferda haçlılar oluyor