Daha önceki oynu olan MW2 için de aynı şey geçerli... O kadar konuşmalara, tartışmalara rağmen COD serisinde hala Türk bayrağı yok. Bu tam bir ırkçılık. Amerikayı zamanında dize getiren Vietnamın bayrağı varda... Birinci dünya şavaşında bütün avrupaya direnen köklü milletimizin bayrağını neden koymuyorlar ! Bazı gavur forumlarında dolaştım genelde denen şu "Eksik olan bir sürü bayrak var Türkiyede bunlarda biri" denmiş... Ya Allah aşkına şu bayrak amblemi kaç kilobayttır ki zaten koyulması çok mu zor... Resmen ırkçılık bu !!!
Black Ops ta bir REZALET !
- 1
- 2
haklısın kardeşim genelde bu tür şeylerde çok oluyor bu
bızımkıler anca supercan ı çıkarırlar:d:D
dostum sade onda olmuyor yarış oyunlarına bi bak tayland fas felan var türk bayragı yok türkiyenin tarihi başka kimsede yok tarihin akışını değiştirmiş bi milletiz bunu yaparken gecmişte avrupalı kendini bi halt sananlara cokkk ...mişiz anladınız onu :D bu olay sade oyunlarla sınırlı değil tabi türklerin adı gecerse kendi 2 kurusluk havaları yok olur ondan olmuyor bu iş mesela coğu filmdede türkler gecmeliydi şimiye kadar ama rezalet hele bi film vardır 80 günde devri alem arnold swazzeneger ve jackie chan oynuyodu orda türkiyeye geliyolardı nasıl bi rezillikti görmüşsünüzdür türkler bi yerde adı gecerse genellikle dötü kalkık havalı insanlar diye gecer cod4 de o ayyıldız vardır duvarlarda o nereden geliyo acaba elin avrupalısına muhtac olucağımıza türk tarihinin oyunları yapılsa bizmkiler tarafından avrupada bile co ksatar istanbulun fethi cod serisine kurtulus savası uyarlaması gibi cod serisi abd nin kıcı kırık savaslarını koyacagına bunu koysa cosardı ama yok koyarlarmı hic türkler yüceltilicek reklamı olucak avrupa nın türk düşmanı oldugu bi gercektir hatta dünyanın türkün türkten başka dostu yoktur şimdi bize avrupalılık kültür taslayanlaraın gecmişte bilim adamlarını cadı diye yaktığını biliyoruz bi osmanlı padişahı hadi ismini vermiyim bi krala bi sandık sabun yolluyor o sabunu peynir diye kesip yiyorlar :D bunların kültürü budur.
Aslinda Bir Oyun Yapacagiz Tamami Sadec Trukler Olcak Oynasi Gavurlar Bakiyim
hacı oldum olasıya türk'ü sevmezler galiba zamanında fazla koyduk acısını unutamadılar
abi fazladan da fazla adamlar az cekmediler bizden avrupa titriyodu düne kadar ya türkler geliyo diye gerci gitigimiz her yere refah iyi ortam gelmiştir ama comak sokanlar cok olmuş :D aslında gecmişe nazaran cok cok az toprakda duruyoruz korkuyolar gene gelir bunlar diye :D bütün gıcıkları korkuya dayalı türkleri aşşağılamak hoşlarına gidiyor suan attıkları füze bile bizim icadımız farkında degiller :D nese ya gecmiş gelecek fark etmez her türlü dalarız kıcı kırık oyunlarına koymasınlar zaten bayragımızı şimiye kadar bi oyunda türk bayragı gördüm oda assasin creed 1 di bi tuaf yapmıslar ama bizim bayrak :D.
aman sorununuz bumu ya ne diye kendimizi her yerde arama mantıgı hissediyoruz haritaya bakarız trkiye ararız oyuna bakarız bunu ararız bayraklara bakarız aha türkiye bayragı küçükmü lan bunlar küçük yapmış deriz bunlar bence siyasi ve çıkarlar değil üşengeçlik yada dikkatli okuyup tarafsız bir şekilde yapılmamış incelemeden yapılma siz inanıyormusunuz call of serisi gerçek onlara göre gerçek olaydan alınmış ama hangi gerçekten Davranış bilimlerine giriş kitabında bu konuda bir şeyler yazıyordu araştırma nasıl olur diye sanırım en son bond serisiydi koskoca istanbulu araplara benzettiler :) sen bunu eyer alıp kafana koyuyorsan abi sendeki kafanın boşlugu çokmuş derim benbile boş yer bulup koymuyorum sende koyma kardeşim bırak kabul etmesinler benim babam dedigin oyunun taraftarı her gün oynar dönüpte baklan şunlara türk bayragı katmamışlar demez sadece bu sahneler özellikle değişmiş tarihte farklı degil örnek cal of 5 bu dünya savası son sahne araştırınız orada herkes yaşça büyük oyunda ama gerçekte almanya askerleri artık kalmıyor 16 yaşında daha küçükler asker oluyor ve ölüyorlar buda savasın ne kadar acımazsız oldugunu gösteriyor yani oyunlar gerçek tarihi asla tam yansıtmaz takılma
arkadaşım o oyunnlarında etkisi oluyor ama benim şehrimi nedne araplara benzetsinler ya hiç koymasınlar daha iyi yanlış reklam oluyor bi ton oynıyan var o oyunları dışarda bizi sade oyunlarda degil zaten her bi haltta araplarla karman corman ediyolar ya tam yapıcaklar yada koymıcaklar isteyen sallar istemeyen sallamaz kafadaki boş yerle alakası yok bunun neyse donl astiği gibi uzatmaya hacet yok ben elin kız cocuklarını gömen arap toplumuyla karıştırılmaktan haz etmiyorum edenede bişey diyemem kendi bilir.
ne diyim abi ne Yaparlarsa yapsınlar Biz türküz ve bu ulus çok iz bıraktı bırak kabul etmesinler neye benzetirseler o olacagız gibi düşünme biz onalrın yanlışını kendimizi dünyaya göstererek düzeltiriz merak etme
ne diyim abi ne Yaparlarsa yapsınlar Biz türküz ve bu ulus çok iz bıraktı bırak kabul etmesinler neye benzetirseler o olacagız gibi düşünme biz onalrın yanlışını kendimizi dünyaya göstererek düzeltiriz merakdoğru sölüyosun ama ufaktan gene sıkıyor insanı yapacak bişey yok :) onlar it gelmiş it gidecek :D.
doğru sölüyosun ama ufaktan gene sıkıyor insanı yapacak bişey yok :) onlar it gelmiş it gidecek :D.Benim babam gibi yapın oynayın ama onların istedigi gerçeklere ve dünyaya inanmayın.Başarılarımız herkese bizi gösterir bir oyunla bizi tanıtsalar ne olacak bırakın yorulmayın bunları adam etmek bize kalmadı En son merakla a. Cred i bekliyorum osmanlıyı nasıl çizecekler merak ediyorum italya ve romayı çok iyi oyuna aktarmışlardı aynı başarıyı bizdede göstereceklermi tarihi yaşata bileceklermi bakim
ben tanıtım videolarını izledim şehir constantinapolis diye geciyor ve osmanlı askerlerini öldürücez sanırım bende cok merak ediyodum o oyunu ama bu videodan sonra biraz soğudum ama genede oynıycam inşallah iyi yapmıslardır ama şehir ismi istanbul olsa daha iyi olurdu genede bakalım.
Türkler oyun çıkarcakta ooooo biz de o günleri grcez ama kan kusturmuşuz bizim vatanın direkli bayrağını oldun bayrağımız bizde kalsın direğide onlara verelim belki bi yerlerine yaa boşver neyse:)
Kendiniz yapmış gibi şöyle yaptık böyle yaptık demeyin arkadaşlar. Biz hiçbirşey yapmadık, bizim atalarımız yaptı ne yaptıysa. Şimdiki Türk insanında öyle bir azim yok. Bu saatten sonra da olmaz. Forumları gezin bakın daha kendi dilimizi düzgün konuşmaktan aciziz.
Ben türk oldugum için tarih beni direk ilgilendir evet belki ben yapmadım ama atalarımız türklük adına yaptı şuanki durum konusunda haklısın türk insanı son zamanda cöktü isteyen karsı cıksın ama gık diyemiyolar dediğin gibi azim yok eski insanlar nerdeee eski bilgili insanların izinden ilerlicegimize geriye gidiyoruz.
Ben türk oldugum için tarih beni direk ilgilendir evet belki ben yapmadım ama atalarımız türklük adına yaptı şuanki durum konusunda haklısın türk insanı son zamanda cöktü isteyen karsı cıksın ama gık diyemiyolar dediğin gibi azim yok eski insanlar nerdeee eski bilgili insanların izinden ilerlicegimize geriye gidiyoruz.Aslında geriye gitmiyoruz geriye götürülüyoruz... Eskiden kazandığmız savaşların ardından bize uzun vadeli kültürel savaş açılmış durumda. Dilimizi ve kültürümüzü yok edip bizi içlerinde sindirmeye çalışıyorlar son çare bunu deniyorlar bize ve bizde farkında olmadan teslim oluyoruz gidin bakın bakalım şehir merkezlerinde kaç tabela Türkçe... Türkçeden uzaklaşmak üzere olan ne kadar genç var en basitinden internet diline bakın. Bu çakallar bizi kültürümüzden soğutmaya çalışıyorlar ve çoktan bu konuda aşama kaydetmiş durumda. Şimdide oyunlarda bizi yok sayıyorlar. Tamam hiçbir oyunlarda tarih gerçekçi olmayabilir fakat bunu yapanlar kendi gençlerine tarihi unutturup kendi tarihlerini yazıyorlar bunada sessiz kalacağız öylemi ? Şİmdilik bir oyunda olsa sesimizi duyuralım derim Treyarc, Activision, InfinitiWard ne varsa e posta bombardımanı yapalım bakalım ne diyecekler. Tamam fazla tepkili olabilirim fakat oradaki adı duyulmamış ülkelerin bile bayrağı var bizim yok...Son Düzenleme: Bersan ~ 30 Ağustos 2011 02:30
ben tanıtım videolarını izledim şehir constantinapolis diye geciyor ve osmanlı askerlerini öldürücez sanırım bende cok merak ediyodum o oyunu ama bu videodan sonra biraz soğudum ama genede oynıycam inşallah iyi yapmıslardır ama şehir ismi istanbul olsa daha iyi olurdu genede bakalım.dediklerin yanlış , kanuni'nin arkadaşı olacağız ve tapınakçıları öldüreceğiz. yani osmanlı askerleri'ni öldürmek diye bir şey yok bildiğim kadarıyla
biz en iyisi başbakandan duble yol bekleyip süpercan oynayalım ne dersiniz (bu arada duble yollar cidden iyi) :D
dostum benim bi arkadas var bu oyunun manyağı ondan duydum 1-2 sitede baktım öle diyolardı constantinapolise gelince videoda gördüm halk türkçe konuşuyor felan tabi o video onunmu oda muamma sitede creed 3 yazıyodu ben onun yalancısıyım :D en basitinden creed 1 e bak ondada türkler var cok detaylı değil askerler türkçe konusuyor bayrak türkçe o şehre girdigin zaman o askerlerden öldürmemek mümkün değil o oyunda benim bilgim bu yönde yanlışta olabilir ama osmanlı askeri illa bi yer lerde denk gelecektir önceki oyunlarda her gittigimiz yerdeki askerlere savaşmak mecburi oluyodu creed 3 te de bu olur bence.
- 1
- 2