Arkadaşlar şu ünlü black xp nedir ne işe yarar söylendiği işte kullanılır mı nerden bulunur nasıl kullanılır bilen gören var mı bi zahmet yazsın
BLACK XP
bildiğin xp üstadım işte sadece xp yi renklendirme adına yapılan çalışmalar
e2008bildiğin xp üstadım işte sadece xp yi renklendirme adına yapılan çalışyok birader renkle ilgili değil bildiğim kadarıyla modifiyeli linux benzeri modifiyeli xp sanırım hack felan için kullanılıyor.
modifiyeli ewet ama bi çok program falan koyuyorlar sonradan yükleme ile uğraşma diye bir de onda kurulum aşamasında key falan girmiyorsun sanırım fakat hack olayını senden duydum ilk kez. sistemi kasmaktan başka bi şey değil o
Mustafa@PCarkadaşlar modifiyeli xp bana kalırsa yüklemeyin...bana kalırsa kendiniz sisteminize uygun bitane yapın kurtulun...
ghost gibi bişey..
yata yata format..
helios_pteraBlack XP meşhur bir hacker ın yaptığı görüntü olarak cazip bir modifiyeli Xp dir içinde rootkitler ve backdoorlar vardır uzak
işte bu yüzden yüklemeyin dedim saol arkadaşım...
01apachibana kalırsa kendiniz sisteminize uygun bitane yapın kurtulun...
ghost gibi bişey..
yata yata format..
helios_pteraBlack XP meşhur bir hacker ın yaptığı görüntü olarak cazip bir modifiyeli Xp dir içinde rootkitler ve backdoorlar vardır uzaktehlikeli bir olay yanio zaman şunu sormak istiyorum ben 2 ay kadar önce bir pc teknik servisinden key istemeyen format at cd tak keysiz kur mantığıyla çalışan tüm güncellemeleri yüklü bir xp cd si aldım microsoft hala sahte olduğunu görmedi. şimdi aklıma takılan olay bu adamlar bana black xp mi verdi bildiğim kadarıyla balck xp de özel temalar var siyah ağırlıklı benim aldığımda bu temalar yok yinede black xp olabilir mi biri bilgi versin lütfen eğer balck xp se nerden anlarım bunu. zati adamlar cd leri nerdeyse bedava ve zorla dağıtıyor geldi bana garip ti yani şimdi bu çakallar millete bu cd leri verip yükletip backdoorla pc lere mi sızıyor zaten pc yi servisten aldıkatn sonra uzak bağlantısınında açık olduğunu gördüm.
Son Düzenleme: 36 boys ~ 26 Mart 2009 14:18
en güzeli orjinalliği bozmamaktır bi süre sonra hepsi sorun çıkartıyor şimdiye kadar memnun kalan kullanıcı duymadım zaten korsan olduğu için pek sıcak bakmıyorum sp3 xp herşeye yeter tabi vistayı saymazsak yoksa vistayı tek geçerim.
bana da süpheli geldi hele normal xp varken ....
kimse bilmiyor mu şimdi bendeki keysiz kurulabilen xp nin black xp olup olmadığını
6.histehlikeli bir olay yanidostum ztn her orjınal xp nin uzaktan bağlantısı açıktr onu sen xp yi kurduktan sonra kapıcaksın ayrıca black xp tamamen düzenlenmiş hatalarla dolu bir xp cd si dir adamlar hızlandırılmış xp die bahsetselerde her pc nin kapasitesine göre yapılmamıştıro zaman şunu sormak istiyorum ben 2 ay kadar önce bir pc teknik servisinden key istemeyen format at cd tak keysiz kur mantığıyla çalışan tüm güncellemeleri yüklü bir xp cd si aldım microsoft hala sahte olduğunu görmedi. şimdi aklıma takılan olay bu adamlar bana black xp mi verdi bildiğim kadarıyla balck xp de özel temalar var siyah ağırlıklı benim aldığımda bu temalar yok yinede black xp olabilir mi biri bilgi versin lütfen eğer balck xp se nerden anlarım bunu. zati adamlar cd leri nerdeyse bedava ve zorla dağıtıyor geldi bana garip ti yani şimdi bu çakallar millete bu cd leri verip yükletip backdoorla pc lere mi sızıyor zaten pc yi servisten aldıkatn sonra uzak bağlantısınında açık olduğunu gördüm.
FCWAREdostum ztn her orjınal xp nin uzaktan bağlantısı açıktr onu sen xp yi kurduktan sonra kapıcaksın ayrıca black xp tamamen düzenlenmiş hatalarla dolu bir xp cd si dir adamlar hızlandırılmış xp die bahsetselerde her pc nin kapasitesine göre yapılmamıştıarkadaşım sağol cevp yazdığın için ama ben şunu öğrenmeye çelışıyorum sadece bende keysiz kurulabilen xp var bu xp rootkitli black xp mi eğer öle ise nasıl anlarım bunu mesele bu