İyi günler;
Biz şirket olarak Blackberry ve Blackberry'nin Server'ı olan BB Enterprise Server'ı kullanmaktayız, şu son zamanlarda BB'nin donanımsal sorunları ile sık karşılaşıyoruz, bu sorunları gidermek içinde sık sık distrübitöre cihazlarımızı vermek zorunda kalıyoruz, bunun neticesinde hem para hemde zaman kaybı yaşıyoruz, cihaz daki sorunlar satış politikası kaynaklıda olabilir, çünkü cihazın stabil çalışmaması onun değiştirilmesine sebep olacağı için yeni cihaz satın almamız BB'nin işine gelecektir, Bu bir komplo teorisi olabilir kabul ediyorum ancak yaşadığımız sıkıntılar ve bize verilen çözümler bu soruları akıllara getiriyor, Sormak istediğim, Blackberry Enterprise server yerine geçecek başka uygulamalar var mı? Nokia gibi büyük şirketlerin uygulamaları olduğunu düşünüyorum bununla ilgili bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim,
Şimdiden teşekkürler.
Blackberry Enterprise Server Yerine Geçecek Server
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj
Aklınıza gelmiştir mutlaka ama,
Nokia Destek Hattından daha sağlıklı bilgiler alabilirsiniz diye düşünüyorum
http://www.nokia.com.tr/destek-ve-yazilim/nokia-destek-hatti
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj
aslında sorun sadece nokia değil, bir muadil bulabilmek, amacım enterprise yerine başka bir uygulama kullananlar ile kullandıkları cihazlar ve serverları hakkında bilgi paylaşımı yapmak, sıkıntı cihazlar ile ilgili daha iyi bir cihaz bulabilirmiyim çabası.