Blog Tanıtımları

ozgur_cetinkaya
15-06-2013, 20:21   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
11 mesaj

Arkadaşlar forum kirliliğini önlemek amacı ile blog tanıtımlarını tek başlık altında toplamak istedim eğer sizde uygun görürsenüz tek başlık altında devam edelim. Bir forum hazırladım bu forumu doldurursak daha açıklayıcı oluruz.

Tanıtım formu

Web site linki:

Açıklama:

Alt yapı:

Tema ismi:

Domain yaşı:

İlk ben açyım ben başlayım :)

Web site linki: http://bloggeruygulamalari.blogspot.com/

Açıklama:Blogger tema ve eklentilerinin bulunguğu site

Alt yapı: Blogger-Blogspot

Tema ismi:Sanalclick

Domain yaşı:0 yıl 0 ay(1gün :D )

ozgur_cetinkaya
17-07-2013, 19:38   |  #2  
OP Taze Üye
11 mesaj

Web site linki: www.f5blog.net

Açıklama: güncel blog

Alt yapı: wordpress

Tema ismi: inci

Domain yaşı: 3 hafta

ayseozgun123
12-09-2013, 20:09   |  #3  
Taze Üye
1 mesaj

Merhaba, 
Başta bilişim teknolojileri olmak üzere çeşitli meslek kursları ile binlerce istihdam sağlayan kurumumuz Çözüm Eğitim Kurumları; Bil-Koop Bilgisayar kursu ve Elele Çözüm Eğitim Kurumları Meslek Kursları olarak Çankaya ve Mamak'ta faaliyette bulunmaktadır. 
Türkiye İş kurumu tarafından finanse edilen meslek kurslarıyla eğitime ve istihdama önemli katkılar sağlamaktadır. 
Bilişim teknolojileri alanında Ulusal ve Uluslararası sertifika sahibi olmak için de kurslarımızı tercih edebilirsiniz. Kurumumuz Microsoft ve Adobe Sertifikaları vermeye yetkili bir kurumdur. Bunu certiport aracılığıyla yapmaktadır. Ayrıntılı bilgi için www.certiportturkey.com adresini ziyaret edebilirsiniz. 
Bilgisayar bakım ve onarım (donanım kursu ankara ) Laptop tamir, elektronik kurslarımıza katılarak bir meslek sahibi olabilirsiniz. Alanda çalışıp kendini geliştirmek isteyenler için de kurslarımız önemli bir fırsattır. 
Kurumumuzla ilgili ayrıntılı bilgilere; 

www.cozumegitim.com 
www.certiportturkey.com 
www.certiportturkiye.com 
sitelerinden ulaşabilirsiniz. 
donanım kursu ankara denince ilk akla gelen ve tüm bireysel ve kurumsal eğitim ihtiyaçlarınızı karşılayacağınız kurum biziz.