madem gereksiz tutmayın o zaman.sizi tutun diye zorlayan yok zaten.gereksiz değil diyenler tutar.
Blog tutuyor muyuz?
- 1
- 2
Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
40 mesaj
tuncabmadem gereksiz tutmayın o zaman.sizi tutun diye zorlayan yok zaten.gereksiz değil diyenler tutar.Fakat zannediyorum ki blog tutuyorum hoş bir uğraş demek serbest ise blog tutmuyorum saçma bir uğraş demek de yine serbest olmalıdır. Aksi demokrasi inancına ters düşer. :)
Yıllanmış Üye
130 mesaj
ÜzümAc.. Üzüm vermiş zaten gerekli yanıtı daha da tartışmaya gerek yok [:I]tuncabmadem gereksiz tutmayın o zaman.sizi tutun diye zorlayan yok zaten.gereksiz değil diyenler tutar.Fakat zannediyorum ki blog tutuyorum hoş bir uğraş demek serbest ise blog tutmuyorum saçma bir uğraş demek de yine serbest olmalıdır. Aksi demokrasi inancına ters düşer. :)
Yıllanmış Üye
4,805 mesaj
ben zaten ne söyleyip ne söylemediğinize karışmıyorum.madem siz istediğinizi "demokrasi" çerçevesinde söyleyebiliyorsunuz.o zaman benim de fikirlerimi açıklamam demokrasiye uygundur.hatta forum kurallarına da uygun olduğu için böyle bir şeyi
dile getirmeniz bile saçma.tuncab'dan alıntı:
madem gereksiz tutmayın o zaman.sizi tutun diye zorlayan yok zaten.gereksiz değil diyenler tutar.Fakat zannediyorum ki blog tutuyorum hoş bir uğraş demek serbest ise blog tutmuyorum saçma bir uğraş demek de yine serbest olmalıdır. Aksi demokrasi inancına ters düşer. :) )
Son Düzenleme: TuncaBozkurt ~ 21 Ağustos 2006 18:48
Yeni Üye
40 mesaj
tuncabben zaten ne söyleyip ne söylemediğinize karışmıyorum.madem siz istediğinizi "demokrasi" çerçevesinde söyleyebiliyorsunuz.o zaman benim de fikirlerimi açıklamam demokrasiye uygundur.hatta forum kurallarına da uygun olduğu için böyle bir şeyiBen size, yahut fikrinize kasıt içeren bir söz sarfetmedim, umarım etmemişimdir daha doğrusu. Sadece bir hakikat tebarüz ettirdim. Bu konuda blog tartışılıyorsa eğer - ki elvis32 beyin beyanatına göre öyle - bir kişi blog'lara karşı menfi bir fikir belirtebilir. Tartışmak budur, bir konuda farklı düşünceleri susturamazsınız, aksi faşizmdir. Eğer burası bir forum ise bunlar olmak zorundadır. Zira forumun kelime anlamı tartışma alanıdır, tartışmak ta birbirine karşıt düşünceleri karşılıklı savunma demektir.dile getirmeniz bile saçma.tuncab'dan alıntı:
madem gereksiz tutmayın o zaman.sizi tutun diye zorlayan yok zaten.gereksiz değil diyenler tutar.Fakat zannediyorum ki blog tutuyorum hoş bir uğraş demek serbest ise blog tutmuyorum saçma bir uğraş demek de yine serbest olmalıdır. Aksi demokrasi inancına ters düşer. :) )
- 1
- 2