Aramızda blog tutan arkadaşlar var mı? Blog'u ne amaçla kullanıyorsunuz, sık sık günceller misiniz?
Blog tutuyor muyuz?
- 1
- 2
Eğer sitemynet. blog sayılırsa evet. Ama sayılmazsa hayır tutmuyorum. Yakında tekrar güncelliyeceğim. Şuan kodlarla başım belada. :) Bu saatte halen yazmakla meşgulüm.
Bir blog'um vardı bir aralar ! Kullanıcı adımdan linkine kadar her şeyini unuttum
benim vardı.ama uzun süredir güncellemiyorum.ama kayyo.com dan bir blogum var şimdi.onu bir ara güncellersem blogum olmuş olacak.
Heheh ben de kullanıcı adı ve şifremi bilmiyorum, mozilla'da şifreyi hatırlat'a basmasam yazı yazamazdım bloga. O yüzden üyeliği olmayanlara yorum verme yetkisini açtım ki internet kafe'ye falan gittiğimde yazılarıma yorum yazabileyim. :D
Berx zaten inşallah level forum şifresini de unutucak bir daha giremeyecek nihahahah !
ahah berx kim tanımıyorum efenim ben öyle birini. Hem merak etme beni hatırla teknolojisinden orada da faydalanaıyorum.
(bi dahaki formata kadar forum şifremi hatırlamam lazım!!)
Sanki format atmayı biliyorsun da
birebir muhabbet etmeyi bırakın da sorulan soruya cevap verecekseniz verin!
Burada konu bloglar ve ben de Elegost ile blog şifremi unutmam hakkında tartışıyorum, kural dışı bir durum göremedim açıkçası.
Razielbirebir muhabbet etmeyi bırakın da sorulan soruya cevap verecekseniz verin!Lütfen modluk yapmayalım ! Mesajlarımızın altında uyar butonları var onları kullanabiliyorsun rahatlıkla ve onlar da yetkililere haber veriyor.. Yani herkes kendi işini yapmaya baksın!
Yani "tut şu blog'un ucundan götürelim abi"? Sanırım tutmazsak kalkmıyor.
Hadi bakalım nasıl furyalar bekliyor bizi daha, userbar'dır, blog'dur falan derken.
kahtalı mıçı fan ve nihat doğan fandan iyi bir konudur diye düşünüyorum.
kusasiz bizim her yaptıgımızı beyenmıyosunuz guzelce bişey yazıyoruz olmaz bu yassak baska bısı yazıyoruz olmaz bu konu kılıtlensın allaSen ne yapıyorsunki bana elle tutulur bir şey göstersene? Git kendine forum aç, orada ne yaparsan yap, bizi de rahat bırak, bilgisayar&kültür dergisi Chip'in forumları kahtalı mıçı fan club konu başlıklarına kaldıysa işimiz var demektir. Ben başından beri bizle güzelce dalga geçtiğini düşünüyorum, gerek ismin, gerek avatarın, gerek buraya getirdiğin birkaç hoş nickli üye de bu konuda beni doğruluyor. Karşında aptal yok, insanları biraz ciddiye al, yoksa sen de makaraya alınırsın.
alkış:DDd
sonuna kadar arkandayım raziel ve tüm raziel e katılanlar.
elvis32Arkadaşlar blog tutanınız var mı diye sormuştum, konu dağıldı. Dönelim isterseniz; kalan arkadaşlarla devam edelim...Bende bu konuda ilk mesajımda soru sormuştum ama cevap gelmedi :)
elvis32bu konuda soru mu sordun? dikkatimden kaçmış olsa gerek, konuyu karıştırdım bir soru bulamadım, tam olarak neyi kastettin?Sitemnynetin blog olup olmadığını ... Bu arada yazımın sonundaki "" karakterine aldanma sakın, işin esprisi.... :)
samet1986sorunun cevabını bilemiyorum maalesef; o simgene gelince, evet bir an baya bi sinirlisin diye düşünmüştüm :)elvis32bu konuda soru mu sordun? dikkatimden kaçmış olsa gerek, konuyu karıştırdım bir soru bulamadım, tam olarak neyi kastettin?Sitemnynetin blog olup olmadığını ... Bu arada yazımın sonundaki "" karakterine aldanma sakın, işin esprisi.... :)
inevitablehappyending.blogspot.com sitesinden yazdığım öykülere ulaşabilirsiniz.
hayır.mynet mysite servisi(yani sizin tabirinizle sitemynet) bir blog servisi değil.ücretsiz hosting hizmeti.
- 1
- 2