Arkadaşlar bundan sonra blogları ben takip edeceğim ve güzel bulduğum blogları blog anasayfasında bir gün boyunca yayınlayacağım. Ama bunun için bir kaç kriterimiz var bunları belirtmek istiyorum.
1- Avatar resminiz yoksa bence hemen bir avatar resmi kullanın. İster kendi resminiz isterseniz herhangi bir şey (Tabiki resim eklerken forum kurallarının geçerli olduğunu unutmayın. Dini, siyasi ve propoganda niteliği taşıyan resimler kullanmayın)
2- Bazı arkadaşların blogları çok güzel yanlız yazılarının giriş bölümünü yazarak devamı olan yazı için başka bir link gösteriyorlar. Bu tip blog yazılarını ne yazıkki onaylayamıyorum. Eğer blog yazılacaksa bütün yazının yazılmasını rica ediyorum. Anasayfada yayımlanması buna bağlı.
3- Blog yazarlarına bir şey daha söylemek istiyorum. Yazdığınız yazılar illaki teknoloji içerikli olmak zorunda değil. İstediğiniz konuda yazılar yazabilirsiniz (tabiki dini, siyasi ve propoganda içeriği olan blog yazıları dikkate alınmayacak hatta gerekirse yazıyı yazan arkadaş uyarılacaktır.))
4- Konuyu destekleyici ve yardımcı resimlerde kullanılırsa yazdığınız blog daha da çok dikkat çekecektir. Bence blogunuzu yazarken bu konuya da biraz dikkat ve özen göstermenizi isterim.
Blog yazılarınızı bekliyorum. İlerde seçilen bloglar Chip Online anasayfasında da bir gün boyunca yayımlanacaktır. Selçuk bu konuda bir çalışma yapıyor. Bundan sonra bloglarla ilgili sorularınızı bana özel mesaj yoluyla da sorabilirsiniz.
Bilginize.