Bloğum hakkında düşünceleriniz

sosyalik
14-08-2010, 13:48   |  #1  
sosyalik avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 47
1,707 mesaj

http://internetbilgisayar.wordpress.com/ adresindeki blog benim bloğumdur.Bloğumu inceleyip düşüncelerinizi yazıya dökerseniz sevinirim.Yorumlarınızı bekliyorum.

Son Düzenleme: Serkan Karadaş ~ 15 Ağustos 2010 13:30
VOY
14-08-2010, 14:20   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
922 mesaj

Wordpress.com'dan alacağına Blogger'dan alman daha metıklı olur. Ama artık almışsın. Tavsiyem henüz daha blogun yeniyken blogger'dan hesap al. Çünkü Wordpress.com'da Wordpress'in hem tam özelliklerini kullanamıyorsun, hemde her linkin üzerine geldiğinde blogu okuyanı rahattsız eden reklamlar çıkıyor. Bunların dışında sade bir blog olmuş. En azından gözü yormuyor.

PCKoLiK BeRKaY
14-08-2010, 14:24   |  #3  
PCKoLiK BeRKaY avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
542 mesaj

Arka planın rengini beğenmedim .

sosyalik
14-08-2010, 14:40   |  #4  
sosyalik avatarı
OP Yıllanmış Üye
1,707 mesaj
Alıntı: VOY  
Wordpress.com'dan alacağına Blogger'dan alman daha metıklı olur. Ama artık almışsın. Tavsiyem henüz daha blogun yeniyken blogger'dan hesap al. Çünkü Wordpress.com'da Wordpress'in hem tam özelliklerini kullanamıyorsun, hemde her linkin üzerine geldiğinde blogu okuyanı rahattsız eden reklamlar çıkıyor. Bunların dışında sade bir blog olmuş. En azından gözü yormuyor.
Bloggerdan da blogum var,tumblrdan da.Hepsini denedim  ve sonunda wordpresste yazmaya karar verdim.Bahsettiğiniz reklamları da eğer ben para karşılığı koyarsam olur.Onun dışında wordpress reklam koymuyor.

VOY
15-08-2010, 12:13   |  #5  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
922 mesaj

Reklam derken aslında şunu kastettim resmin veya bağlantının üzerine geldiğiniz zaman SnapShots uygulaması çıkıyor. Bu da blogunuz da gezen için rahatsız edici bir etken.

Tolunay Kaymakçı
23-08-2010, 16:57   |  #6  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 4
479 mesaj

Evet SnapShot resme uyguladığım kodlarında çalışmasına engel oluyor :@

Eziotore
23-07-2011, 17:10   |  #7  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
293 mesaj

sitede de dediğin gibi , not defteri temasında olmuş ve bence güzel olmuş

dasti
15-08-2011, 10:49   |  #8  
dasti avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
1,962 mesaj

siten güzel olmuş ama kategorilere ayırmanı öneririm. Wordpresste var mı bilmiyorum etiketlerindeki kelimeleri o kategoriye alıyor. Örneğin internet ile alakalı haberleri internet kategorisi, donanım ile ilgili haberleri donanım kategorisi olarak göstermen daha güzel olur. İnsanlar hangi bölüm ile alakalı okumak isterse oraya tıklayarak haberlere ulaşabilirler.

Başarılar.

Andaç Işık
15-08-2011, 14:37   |  #9  
Andaç Işık avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1,402 mesaj
Alıntı: dasti  
siten güzel olmuş ama kategorilere ayırmanı öneririm. Wordpresste var mı bilmiyorum etiketlerindeki kelimeleri o kategoriye alıyor. Örneğin internet ile alakalı haberleri internet kategorisi, donanım ile ilgili haberleri donanım kategorisi olarak göstermen daha güzel olur. İnsanlar hangi bölüm ile alakalı okumak isterse oraya tıklayarak haberlere ulaşabilirler.

Başarılar.

Kategoriler Wordpress te de mevcut.

sosyalik
22-08-2011, 19:14   |  #10  
sosyalik avatarı
OP Yıllanmış Üye
1,707 mesaj

Geç oldu ama yazdıklarınızı şimdi görebildim.

Başarılar.
Blogumda zaten 4 tane kategori kullanıyorum ve yazıların üstünde belirtiliyor. Kategori sayısı az olduğu için ayrıyetten bir sayfaya ya da yan menüye koyma gereği duymadım.
Alıntı: AdRaMiTi  
Ben olsam harclıklarımı biriktirir bir domain bir host alırdım sana 15 domain desen 20'de hosting desen 35'e çıkar, ama hiç reklam derdi, engelleme derdi, kısıtlı bir alanda yaşam derdi olmaz.
Hür general olursun anlayacağın, tabiki her genc mutlaka bu işlere ücretsiz olarak başlıyor zamanında bende ücretsizle başlamıştım ama reklamlar vs iş değil ;)

Sana tavsiyem geç kalmadan isim soyismin yada nickine has domaini al derim.

Şu anda amatör sayılırım o yüzden almayı düşünmüyorum ama kendimi daha da geliştirince ve daha fazla yazı yayımlayacak vakti bulunca alacağım.

sosyalik
31-08-2011, 15:45   |  #11  
sosyalik avatarı
OP Yıllanmış Üye
1,707 mesaj

Başarılar.

Yan menüde, Hakkında ve İletişim sayfalarında küçük değişiklikler yaptım ve sizin de dediğiniz gibi kategorileri, popüler yazıları ve arşivi yan menüye dahil ettim. İnceleyebilirsiniz:

http://internetbilgisayar.wordpress.com/