http://internetbilgisayar.wordpress.com/ adresindeki blog benim bloğumdur.Bloğumu inceleyip düşüncelerinizi yazıya dökerseniz sevinirim.Yorumlarınızı bekliyorum.
Bloğum hakkında düşünceleriniz
Wordpress.com'dan alacağına Blogger'dan alman daha metıklı olur. Ama artık almışsın. Tavsiyem henüz daha blogun yeniyken blogger'dan hesap al. Çünkü Wordpress.com'da Wordpress'in hem tam özelliklerini kullanamıyorsun, hemde her linkin üzerine geldiğinde blogu okuyanı rahattsız eden reklamlar çıkıyor. Bunların dışında sade bir blog olmuş. En azından gözü yormuyor.
Wordpress.com'dan alacağına Blogger'dan alman daha metıklı olur. Ama artık almışsın. Tavsiyem henüz daha blogun yeniyken blogger'dan hesap al. Çünkü Wordpress.com'da Wordpress'in hem tam özelliklerini kullanamıyorsun, hemde her linkin üzerine geldiğinde blogu okuyanı rahattsız eden reklamlar çıkıyor. Bunların dışında sade bir blog olmuş. En azından gözü yormuyor.Bloggerdan da blogum var,tumblrdan da.Hepsini denedim ve sonunda wordpresste yazmaya karar verdim.Bahsettiğiniz reklamları da eğer ben para karşılığı koyarsam olur.Onun dışında wordpress reklam koymuyor.
Reklam derken aslında şunu kastettim resmin veya bağlantının üzerine geldiğiniz zaman SnapShots uygulaması çıkıyor. Bu da blogunuz da gezen için rahatsız edici bir etken.
Evet SnapShot resme uyguladığım kodlarında çalışmasına engel oluyor :@
sitede de dediğin gibi , not defteri temasında olmuş ve bence güzel olmuş
siten güzel olmuş ama kategorilere ayırmanı öneririm. Wordpresste var mı bilmiyorum etiketlerindeki kelimeleri o kategoriye alıyor. Örneğin internet ile alakalı haberleri internet kategorisi, donanım ile ilgili haberleri donanım kategorisi olarak göstermen daha güzel olur. İnsanlar hangi bölüm ile alakalı okumak isterse oraya tıklayarak haberlere ulaşabilirler.
Başarılar.
siten güzel olmuş ama kategorilere ayırmanı öneririm. Wordpresste var mı bilmiyorum etiketlerindeki kelimeleri o kategoriye alıyor. Örneğin internet ile alakalı haberleri internet kategorisi, donanım ile ilgili haberleri donanım kategorisi olarak göstermen daha güzel olur. İnsanlar hangi bölüm ile alakalı okumak isterse oraya tıklayarak haberlere ulaşabilirler.Kategoriler Wordpress te de mevcut.Başarılar.
Geç oldu ama yazdıklarınızı şimdi görebildim.
siten güzel olmuş ama kategorilere ayırmanı öneririm. Wordpresste var mı bilmiyorum etiketlerindeki kelimeleri o kategoriye alıyor. Örneğin internet ile alakalı haberleri internet kategorisi, donanım ile ilgili haberleri donanım kategorisi olarak göstermen daha güzel olur. İnsanlar hangi bölüm ile alakalı okumak isterse oraya tıklayarak haberlere ulaşabilirler.Blogumda zaten 4 tane kategori kullanıyorum ve yazıların üstünde belirtiliyor. Kategori sayısı az olduğu için ayrıyetten bir sayfaya ya da yan menüye koyma gereği duymadım.
Başarılar.Ben olsam harclıklarımı biriktirir bir domain bir host alırdım sana 15 domain desen 20'de hosting desen 35'e çıkar, ama hiç reklam derdi, engelleme derdi, kısıtlı bir alanda yaşam derdi olmaz.Şu anda amatör sayılırım o yüzden almayı düşünmüyorum ama kendimi daha da geliştirince ve daha fazla yazı yayımlayacak vakti bulunca alacağım.
Hür general olursun anlayacağın, tabiki her genc mutlaka bu işlere ücretsiz olarak başlıyor zamanında bende ücretsizle başlamıştım ama reklamlar vs iş değil ;)Sana tavsiyem geç kalmadan isim soyismin yada nickine has domaini al derim.
siten güzel olmuş ama kategorilere ayırmanı öneririm. Wordpresste var mı bilmiyorum etiketlerindeki kelimeleri o kategoriye alıyor. Örneğin internet ile alakalı haberleri internet kategorisi, donanım ile ilgili haberleri donanım kategorisi olarak göstermen daha güzel olur. İnsanlar hangi bölüm ile alakalı okumak isterse oraya tıklayarak haberlere ulaşabilirler.Yan menüde, Hakkında ve İletişim sayfalarında küçük değişiklikler yaptım ve sizin de dediğiniz gibi kategorileri, popüler yazıları ve arşivi yan menüye dahil ettim. İnceleyebilirsiniz:Başarılar.