Merhaba, geçen yazdan sonra tekrar aktif olarak CHIP Online Forumları'ndayım. Bu süre içinde bilgisayar hakkında olabildiğince kendimi geliştirdim. Şubattan beri web tasarım hakkında kendimi geliştirmekteyim. Sitemde şubattan beri var ancak bu tasarımı ve konsepti 19 temmuzda yayına soktum. Eleştiri,görüş ve önerilerinizi bekliyorum.
Blogum Hakkında Görüşleriniz
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 0
1,770 mesaj
Anasayfada bi video bulunuyor ve paylaşımlar kısmına gelince 4. sıradaki gelecek program film önerileri kısmını kapatıyor.
Videonun üstüne bi yazı veya bişey getirmeniz onu birazcık aşağı kaydırmanız iyi olacaktır.
Anasayfada bi video bulunuyor ve paylaşımlar kısmına gelince 4. sıradaki gelecek program film önerileri kısmını kapatıyor.Videonun üstüne bi yazı veya bişey getirmeniz onu birazcık aşağı kaydırmanız iyi olacaktır.
</br> koduyla hallettim. Teşekkürler.Son Düzenleme: Andaç Işık ~ 24 Ağustos 2011 12:23
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3 mesaj
hadi hayırlısı.
Son Düzenleme: w24 ~ 01 Eylül 2011 23:14
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
293 mesaj
bence videoların sayfayı açar açmaz gelmesi kötü olmuş , onun için ayrı bir sekme ( sayfa ) hazırlayabilirsin ...
Edit : Hocam çok sağol , tarayıcı geçmişini silmeyi bilmiyordum , blogundan silmeyi öğrendim
Son Düzenleme: Eziotore ~ 06 Eylül 2011 16:44
bence videoların sayfayı açar açmaz gelmesi kötü olmuş , onun için ayrı bir sekme ( sayfa ) hazırlayabilirsin ...Konsept olarak müzik videoları ve internet ipuçları olduğu için böyle : ) Blogumu takip et, daha bir çok ipucu paylaşacağım : )Edit : Hocam çok sağol , tarayıcı geçmişini silmeyi bilmiyordum , blogundan silmeyi öğrendim