Bu Oyun Hakkında Fikri Olan,yada Oynamıs Olan Var mı??
Blood Rayne
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Güzel bir vampir bayanla canavar avına çıkıyorsun. Ben birincisini oynadım fena değil özellikle ses efektleri güzel. 2'.sinin çıktığını duydum. Tavsiye ederim bir dene ama kontroller canını sıkabilir.
vampir bi hatunu yonetion grafikler iide oynanış cok kötü..bi vuruşun war birde silahın war sıkıyo bi sureden sonra, ben hiç zevk almadm oynarken,,bi alternatif sooleyim legacy of kain al oyna walla :P
gayet güzel oyun ama kontrolleri iyi birşekillede kullanmak gerekir
e tuşuna basınca kurban uzaktaysa ağ fırlatıp kurbanı yakalıyor kurban yanındaysa kurbanın üstüne atlayımkanını emiyor böylece sağlık barı yükseliyor.
farenin sağ tuşu ile kolalrıdaki kesiçi aleti kullanıyor kılıç gibi birşey eğer farenin sağ tuşuna basıp 10 den fazla kurban öldüsürseninz size uyarı mesajı geliyor burada caps lock a basarsanız blood rage modu aktif oluyor ve yavaş hareket ediyorsunuz (daha iyi düşünebiliyorsunuz)
1. bölümü bitirince size örümcektenbirşey veriliyor 4 tuşuna basrak grefikler yavaşlıyor mermiler matrix deki gibi ahreketleri görünüyor
2 ci bölümden sonra size uzağı görmeniz için brieşy veriliyor klavyedeki 2 tuşuna basarak aktif edebilrisiniz.