Blood Rayne

Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
sriptkidy
31-08-2004, 19:55   |  #1  
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
55 mesaj

Bu Oyun Hakkında Fikri Olan,yada Oynamıs Olan Var mı??

Network KILLER
01-09-2004, 20:02   |  #2  
Yeni Üye
37 mesaj

Güzel bir vampir bayanla canavar avına çıkıyorsun. Ben birincisini oynadım fena değil özellikle ses efektleri güzel. 2'.sinin çıktığını duydum. Tavsiye ederim bir dene ama kontroller canını sıkabilir.

nosferatu2
18-09-2004, 01:13   |  #3  
Taze Üye
2 mesaj

vampir bi hatunu yonetion grafikler iide oynanış cok kötü..bi vuruşun war birde silahın war sıkıyo bi sureden sonra, ben hiç zevk almadm oynarken,,bi alternatif sooleyim legacy of kain al oyna walla :P

DarK-CasTLe
03-10-2004, 13:08   |  #4  
Yeni Üye
37 mesaj

gayet güzel oyun   ama  kontrolleri  iyi birşekillede kullanmak gerekir
  e tuşuna basınca  kurban uzaktaysa ağ fırlatıp kurbanı yakalıyor  kurban yanındaysa kurbanın üstüne atlayımkanını emiyor böylece sağlık barı yükseliyor.  
farenin sağ tuşu ile kolalrıdaki kesiçi aleti kullanıyor  kılıç gibi birşey  eğer farenin sağ tuşuna basıp 10 den fazla kurban öldüsürseninz size uyarı mesajı geliyor burada  caps lock a basarsanız blood rage modu aktif oluyor ve yavaş hareket ediyorsunuz   (daha iyi düşünebiliyorsunuz)
1. bölümü bitirince size örümcektenbirşey veriliyor 4 tuşuna  basrak grefikler yavaşlıyor mermiler matrix deki gibi  ahreketleri görünüyor   
2 ci bölümden sonra size uzağı görmeniz için brieşy veriliyor   klavyedeki 2 tuşuna basarak aktif edebilrisiniz.