LG Cinema 3D TV’lere Blu-ray Oynatıcı ve Çılgın Hırsız 3D Blu-ray disk hediye!
Bu kampanya 5 Ağustos 2011 ile 30 Eylül 2011 tarihleriarasında geçerli olup, stoklarla sınırlıdır. Katılımcıların kampanyadanyararlanmaları için kampanya süresi içinde 55LW650S, 55LW570S, 55LW5500 modelLG 3D LED LCD TV’lerinden birini satın almış olmaları gerekmektedir. Satışnoktasındaki stok durumuna göre, kampanya katılıcımlarına satış anında bir adetBD660 model LG 3D Blu-ray oynatıcı ve bir adet Çılgın Hırsız 3D Blu-ray FilmDVD’si hediye edilecektir. Satış esnasında mağazada hediye edilen ürünler stoktayok ise, mağaza en kısa sürede hediye ürünü müşteri için tedarik etmelidir. LGElectronics Ticaret A.Ş.’nin hediye ürünleri müşteriye direkt olarak göndermezorunluluğu yoktur. Kampanyaya dahil olan LG ürünlerinde iade kabuledilmeyecektir (Tüketicinin Korunması hakkındaki kanundan doğan istisnalarhariçtir). Ücret iadesi olması durumunda hediye edilen BD660 model LG 3DBlu-ray Oynatıcı ve Çılgın Hırsız 3D Blu-ray DVD’sinin de iade edilmesigerekmektedir. Bu kampanyaya katılmak için satın alınan ürünlerin, LGElectronics Ticaret A.Ş. tarafından ithal edilmiş olması gerekmektedir.Bukampanya başka bir LG kampanyası ile birleştirilemez. LG Electronics TicaretA.Ş. belirtilen kampanyanın tarih ve şartlarında değişiklik yapma hakkını saklıtutar. Kampanyada hediye edilen ürünler ayrıca satılamaz.
Blu Ray Oynatıcı + 3D Film Kampanyası
Dasti paylaşım için çok teşekkürler. Kampanya çok iyiymiş. 3d tv çeşitlerinden birini satın almak isteyenlere haber vereceğim.
evet ya süper kampanya, umarım bu kampanya bitmeden 3d full hd, led, smart ve sinema tv çeşitlerinden birini satın alabilirim, teşekkürler dasti.
LG hem uygun fiyatta TV satmasına rağmen bir sürüde hediye veriyor, teşekkürler LG.
Bu kampanya sadece cinema 3D tv'ler içinmi geçerli, full hd,led ve smart tv çeşitleri içinde varmı bu kampanya, birde kaç adet fpr teknolojili gözlük veriyorlar, bilgisi olan bilgilendirebilir mi ?
LG' den muhteşem 3D LED TV hediyeleri ! başlığında sorularının cevaplarını bulabilirsin.
55LW650S, 55LW570S, 55LW5500 modellerden birini satın almak gerekiyor arkadaşlar. Kampanyaların alt kısmında belirtilmiş. Ayrıca 3d tv lerde 7 adet fpr gözlüğü de hediye olarak verilmektedir. Zaten lg nin magazasından veya büyük bir mağazadan alırsanız hem fiyatı uygun olur hem de hediyeleri almış olursunuz. :)
7 adet fpr gözlüğü veriyorlar zaten genelde. Ben 3d led tv'mi satın aldığımda da rengaren fpr gözlüğü almıştım..
Forumların güzel yanı bu, bilmediklerimizi öğreniyoruz :)
Teknoloji hakkında kampanya veya promosyonlar hakkında bilgilerimi paylaşıyoruz..
Aynen Lui, ben Lg'le, Lg'nin fpr gözlük teknolojisine sahip en iyi 3d tv ödülü almış full hd, led, smart ve sinema çeşitleriyle forum sayesinde tanıştım.
Ben 3d tv çeşitlerini burada tanımadım ama burada özelliklerini öğrendim. Fpr gözlüğünün sg gözlüğünden iyi olduğunu bu forumda öğrendim..
Sen benden daha şanslısın desene, chipe girmeseydim fpr teknolojili gözlük yerine sg gözlüklü 3D tv satın alıp hayatımın hatasını yapabilirdim :(
Açıkçası ben de 3d tv satın almak isterken araştırıyordum. Chip ten öğrendim fpr gözlük teknolojisini. Sonra biraz daha araştırdım ve gidip LG 3d led tv'mi aldım. İyi ki almışım, çok memnunum.
Haklısın dasti. Teknolojiyi takip etmek çok zor. Bugün satın aldığın yarın eskiyor. Bir yeni modeli çıkıveriyor. Sen bu markayı alıyorsun yarın diğer markanın yeni bir ürünü çıkıyor... Ben sg gözlüklü 3d led tv'mi aldım sonra fpr gözlüğü çıktı..Başımı duvarlara vurdum!!:) Sonra dayanamayıp lg 3d tv satın aldım..