beyler bn blue orb ıı alcamda sizce iimi pc mi serinletirmi anakartıma uyabilirmi(foxconn grantsdale i915p)işlemcim intel p4 ht 3.2 socket lga 775 internette uyduunu sölüo ama bide size sorayım dedim galiba blue orb işlemci fanı olduu için anakart ile ilgisi yoq galiba bna bi çözüm yolu bulun :D:D::D cwplarınızı bekliorum ii günler
BLUE ORB-II
Blue Orb Anakartına uyar yanlız montajını yaparken dıkkat et.Çapı buyuk oldugu ıcın işlemcin güç kaynagına yakınsa çapından dolayı sorun yaratabılır.Montajını ımkansız hale getırebilir. Sana önerim ThermalTake Bıg Typhoon kullanmandır.
sığabilirimi borga birazda fiyatı pahalı
Sıgıp sıgmadıgını ölçebilirsin.Kasanın yapısını, işlemcinin kasanın neresıne geldıgını bilmedigim ıcın sana bu önerileri veriyorum.Kasan büyük ve ferahsa istedigin gibi kullan ama kasan normal ATX kasa ıse bence bır cetvel vasıtası ıle kendıne bır referans noktası belırleyerek ışlemicinin PSU'ya olan uzaklıgını ölçersen Blue Orb'dada o referans noktasına uygun gelen yerden Çapını ölçersen aradakı mesafeyı bulabılırsın. Bu şekilde uyup uymadıgnı anlarsın.
çok yakın olmaz bu blue orb peki tt big tpyhon sığarmı o galiba anakarta monte edilio
Evet anakartı sökmen gerekıyor, Gerçi ben AMD'ye montaj yaparken sökmek zorunda kalmıstım.Belkı Intel'de bağlantılar daha farklıdır.Bıg typhoon ıcın Kapagın yanında fan varsa sökmene gerek kalmaz.Bıraz yuksetır ama senı korkutmasın.Yeterkı kasan ATX olsun.B.T. Her iki işlemciye de uygun bağlantı parçaları verıyor.
bnm pc nin ztn garantisi var pc ciye taktırcam o yüzden o işini bilir diimi
Tabıkı bilir.Eger işin ehli birine yaptırıyosan sorun olacagını sanmıyorum. Becerıklı bırısı ise yapar.
eet ya kaç senelik pc ci ilk atarimi bile ondan almıştım :D:D:D:D:D
blue orb II 14cm küsür çapa sahip galiba.bi ölçsen iyi olur.olmazsa benim de önerim thermaltake big typhoon.
bi tane daha buldum editörün seçimi sitesinden Coolermaster - Blue Ice I - Chip Set Soğutucusu iimi acaba http://www.editorunsecimi.com/as ... oduct=CM-SLC-S41-U1
haha .bu ne ya.bu anakart yongası soğutmak için.cpuya hem oturmaz , uymaz.hem de bu cpunun yarısını bile soğutamaz...herelde fiyatı daha ucuz diye tercih ettin.blue orb II cpu soğutucuları içerisinde f/p açısından en iyilerinden birisidir.yalnız tek eksiği kasa içi hacim problemi.
Evet bu fanlı sogutucu Chipset sogutucusu olrak kullanabilirsin.Zalman bu konuda lider firmalardan birisidir.
ii midir borga eminsin diimi arkadaş öle demio ama
borga anakart chipseti için iyidir diyor.fakat sen cpu soğutmak için bunu alayım mı diye sormuyor musn?
anakart için çünkü yükelndiimde (oyunlarda)60 derece yi görüo o yüzden
pardon o zaman.ben cpu için sandım.kusura bakma.anakart yongası içinse güzel...
bu arada forumdan bir üye blue orb II soğutucunu göstermişti.