asus m51sn notebookum var. oyundan sonra blue screen hatası veriyor. ( 1 saat var yok, mostwanted) donanım sorunumu vardır. arkadaşlar kafam karışık yeni aldım arızalımı acaba. arızalıysa bunu anlamanın bir yorlu varmı.
blue screen hatası
mavi ekranda ne hatası veriyor ?
arkadaşım oyundan çıktıktan sonra hemen mavi ekran geliyor. yazılar filan geçiyor memory disk taranıyor 2 veya 3 saniye sonra reset atıyor kendi. açılınca hata bildiriminde kodlar filan var onları not etmedim.
ekran kartım 9500 gs nvidia sitesinde sürücüleri yok. ekran kartını güncelleme yapınca sorun düzelirmi.
oyun, işletim sistemi, donanım arasında sıkışıp kalmış bi hata.. ekran kartı güncellemesiyle düzelmesi gerekiyo.. daha önce de böle sorun gelmişti ordan biliyom
bende de aynı sorun vardı servise götürdüm bios unu güncelleştirdiler simdi canavar gibi
hemen soyleyeyim... cok fazla isindigindan dolayi... ayni tarzda sorunu olan mostwanted ozellikle 10'dan fazla bilgisayar ile ilgilendim... hepsininde sogutmasi yetersiz oldugu icin ya oyundan atiyordu yada mavi ekran hatasi verip restartliyordu bilgisayar... fani kontrol ettirin... yetersiz ise notebooklarin alt tarafina koyabileceginiz uzerinde 40-50 havalandirmasi olan tabanlar var usb ile calisiyor ondan alabilirsiniz...