Bluetooth arıza yaparmı?

HPQ-User
26-02-2008, 13:53   |  #1  
OP CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 29
30,996 mesaj

Bluetooth katilyapar sormuş:
Özelliklerini belirttiğim dizüstü bilgisayarıma birkaç kez format attım, bluetoothu hiç bir şekilde tanıtamadım. Sağ alt köşedeki çubukta bluetooth işareti görünmesine rağmen, üzerine tıklandığında "Bluetooth device not found" uyarısı veriyor. Bir arkadaşım format atarken Bluetooth u kapattığımı ve o nedenle bilgisayarın tanımamış olabileceğini söyledi. tekrar format atarken bilgisayarın göremediği bluetooth cihazını açmam mümkünmü ve sorun gerçekten bundan kaynaklanmış olabilir mi?

Özelliklerini belirttiğim sistemi satmak istesem hangi fiyat aralığında fiyat biçmem gerekir?

Teşekkür ediyorum...

Soru Türü: Donanım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
HP Pavilion dv4000 model dizüstü bilgisayar
2.0 Ghz intel işlemci 1024MB Ram
100GB HDD DVD writer
Ethernet, Wireless, çevirmeli bağlantı için modem, bluetooth mevcut.

İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; .NET CLR 1.1.4322)

Borga-x
26-02-2008, 14:11   |  #2  
İlk Maestro
Teşekkür Sayısı: 2
11,767 mesaj

BlueTooth'u normalde kullanılmadıgı zamanlarda klavye'de belırtılen ikili tuşlara basarak kapatıp açabılırsınız. Bunun ıcın genelde FN tusu bulunur ve mavı renkte olur. Bununla beraber nurmaraların uzerındekı sekıllere bakarak veya anakart kıtapcıgından öğrenerek hangı tusun buletooth'u kapatıp açtıgını öğren ve kapalı ıse bluetooth'unu aç. Suruculerı bırde boyle yuklemeyı dene.

freudx
16-01-2009, 04:56   |  #3  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
HPQ-User
Bluetooth katilyapar sormuş:
Özelliklerini belirttiğim dizüstü bilgisayarıma birkaç kez format attım, bluetoothu hiç bir şekilde tanıtamadım. Sağ alt köşedeki çubukta bluetooth işareti görünmesine rağmen, üzerine tıklandığında "Bluetooth device not found" uyarısı veriyor. Bir arkadaşım format atarken Bluetooth u kapattığımı ve o nedenle bilgisayarın tanımamış olabileceğini söyledi. tekrar format atarken bilgisayarın göremediği bluetooth cihazını açmam mümkünmü ve sorun gerçekten bundan kaynaklanmış olabilir mi?

Özelliklerini belirttiğim sistemi satmak istesem hangi fiyat aralığında fiyat biçmem gerekir?

Teşekkür ediyorum...

Soru Türü: Donanım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
HP Pavilion dv4000 model dizüstü bilgisayar
2.0 Ghz intel işlemci 1024MB Ram
100GB HDD DVD writer
Ethernet, Wireless, çevirmeli bağlantı için modem, bluetooth mevcut.

İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; .NET CLR 1.1.4322)

Bende de aynı sorun var ama şu zamana kadar kimse cevap yazmamış. Sanırım çözümü yok :)