arkadaşlar benim acil bluetooth driverine ihtiyacım var.
bilen arkadaşlar lütfen yardımda bulunsunlar.
arkadaşlar benim acil bluetooth driverine ihtiyacım var.
bilen arkadaşlar lütfen yardımda bulunsunlar.
Başka ne lazım? Müneccim de lazım mı, sisteminizin ne olduğunu bilip sürücünüzü size gösterecek?..
sezerrrrkardeşim bunda dalga geçilecek ne var.şuraya bi konu açmışız merak ettiğimiz bi sorunun cevabını öğrenmeye çalışıyoruz.beyefendi gelmiş başka ne lazım diyor?Yahu. Ne zamandır forumdasınız. Birçok soru da soruyorsunuz. Acil demişsiniz. E, acil de. Sisteminiz nedir? Dizüstü mü? Ayrı bir bluetooth adaptörü mü? Sürücüyü bulup buyrun indirin diye link vereceğiz. De, sisteminizi verseniz şıp diye çözülecek sorununuz...
mademki böyle söyliceksiniz rica ediyorum bu konuya kimse cevap yazmasın.
istemez.Yani sistem bilgisini vermiyorsunuz. Yardım istiyorsunuz. Acil diyorsunuz. En gerekli şeyi bize vermiyorsunuz. Dalga geçmek için söylemedim. Fakat ne diyelim şimdi?
hımmmm özür dilerim.ben sizin verdiğniz cevabı yalnış yorumladım.sanırım o anki psikolojik durumumdan kaynaklanıyor.
benim sistem özelliklerim:
intel pentium 4 3200mhz.
windows vista home basic
1.512mb.ram
80gb.hdd
masaüstü pc
size sanırım bir kez daha özür borçluyum.
sezerrrrhımmmm özür dilerim.ben sizin verdiğniz cevabı yalnış yorumladım.sanırım o anki psikolojik durumumdan kaynaklanıyor.Ben özür dilerim eğer kalbinizi kırdıysam. Ancak bilmeniz lazım yani sizin de. Bu tip şeyler için sisteminizin, donanımınızın marka ve modelinin gerekli olduğunu.
Dizüstü bilgisayar mı kullanıyorsunuz? Marka ve modeli? Eğer harici bir adaptör ise onun marka ve modeli nedir?
eltahirBen özür dilerim eğer kalbinizi kırdıysam. Ancak bilmeniz lazım yani sizin de. Bu tip şeyler için sisteminizin, donanımınızın marka ve modelinin gerekli olduğunu.aynen.
e peki bulabilirmisiniz acaba?
sezerrrraynen.Arayacağız bakalım. Ancak bluetooth adaptörünüzün marka ve modeli nedir? O olmadan bulamayız. Bu durumda yapılabilecek şey aygıt yöneticisinden Windows'a aratmak. O da ne kadar çözer bilinmez...
e peki bulabilirmisiniz acaba?Son Düzenleme: Süleyman. ~ 19 Mayıs 2009 20:49
eltahirDizüstü bilgisayar mı kullanıyorsunuz? Marka ve modeli? Eğer harici bir adaptör ise onun marka ve modeli nedir?hayır normal masaüstü pc kullanıyorum.
harici bir adaptörüm yok.
bluetooth kullanmıyorum.sadace bluetooth driveri edinmek istiyorum.:)
yha e bende bluettoth aygıtı yok buna rağmen bluetooth yazlımı yükleyerek cep telefonları ile veri transferi yapabilirmiyim ki?
sezerrrryha e bende bluettoth aygıtı yok buna rağmen bluetooth yazlımı yükleyerek cep telefonları ile veri transferi yapabilirmiyim ki?Yapamazsın malesef.Bu arada ses seda yok, eltahir bayıldı galiba.
sezerrrr kardeşim elinizde olmayan bir alet için driver istiyorsunuz.
Birincisi bu mümkün değil.Olmayan birşeyin driveri de olmaz doğal olarak.
İkincisi ise bluetoth cihazları 10- 15 TL ye bulunabilecek,usb kanalıyla pc ye bağlanan oldukça ucuz cihazlardır.
Öncelikle bu cihazdan temin etmelisin.Birçoğunun driver cd si oluyor.Yok ise o zaman markasına göre driver için yardımcı olabiliriz.Hoşçakal..
BatıkanDoğanYapamazsın malesef.:) Geldim. Başka bir konuya bakıyordum... Yahu madem bluetooth cihazın yok, niye fellik fellik sürücü aratacaksın bize :) İlahi Sezer. Harici bir bluetooth adaptörü alman lazım ancak dediğini yapabilmen için...Bu arada ses seda yok, eltahir bayıldı galiba.
yha eltahir ne yapayım.şu arkadaşlarım yüzünden ama ben onlara yarın günlerini gösteririm.
neyse arkadaşlar yorumlarınız için çok çok teşekkür ediyorum.yarın hemen bir buletooth aygıtı alıcam.
bu konu buraya kadar.ben cevabımı aldım.