arkadaşlar çin malı telefonumda bluetooth kulaklıkla nasıl müzik dinlerim. Kulaklığı telefona bağlıyorum sadece görüşme yapabiliyorum. Müzik dinlemek için player'in menüsünden bluetooth kulaklığı aratıyorum fakat çıkmıyor. Bunu nasıl ayarlıyabilirim. Kulaklığın modeli : sony ericson hbh-pv700
bluetooth kulaklık hakkında
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
681 mesaj
OP Yıllanmış Üye
681 mesaj
benimde bi tane bluetooth kulaklığım vardı, mğzik çalardan aratmıyordum,direk eşleştiriyor,sonra kafama göre takılıyodum,yani şarkıyı çaldığında direk kulaklığa gidiyo,ama söliyim bluetooth kulaklıklar pek şarkı için deil,kalitesi çok düşük.
OP Yıllanmış Üye
681 mesaj
benimde bi tane bluetooth kulaklığım vardı, mğzik çalardan aratmıyordum,direk eşleştiriyor,sonra kafama göre takılıyodum,yani şarkıyı çaldığında direk kulaklığa gidiyo,ama söliyim bluetooth kulaklıklar pek şarkı için deil,kalitesi çok düşük.biliyorum önceden nokia telefonumda kullanıyordum. ancak çin malı telefon için çözüm bulamadım.
OP Yıllanmış Üye
681 mesaj
OP Yıllanmış Üye
681 mesaj
java çalıştırması. hareket sensörü v.s
zaten tüm orjinal nokia cep telefonları java ve symbian cep telefonları java kullanır,hareket sensörüde bazı tellerde var.,neyse çinmalı bi cep telefonu sahibi bulmuşken sormak istiyorum, asphalt 3 3d street rules oyununu yükledinizmi telefona nasıl çalışıyo çok merak ediyorum.
OP Yıllanmış Üye
681 mesaj
zaten tüm orjinal nokia cep telefonları java ve symbian cep telefonları java kullanır,hareket sensörüde bazı tellerde var.,neyse çinmalı bi cep telefonu sahibi bulmuşken sormak istiyorum, asphalt 3 3d street rules oyununu yükledinizmi telefona nasıl çalışıyo çok merak ediyorum.asfalth 3 yükledim. ve gayet güzel çalışıyor. orjinal telefonlardaki gibi ancak arkadaşımın çakma n97i si vardı aynısını onada kurduk felaket kasılıyordu. Ayrıca benim telefon nokia çakması değildi. Her neyse benim sorunumun cevabı nedir acaba.