Bluetooth SORUNUUU

emrahcagigan
06-01-2011, 15:11   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
291 mesaj

arkadaşlar
EPoX BT-DG05A Bluetooth USB Dongle
var Win 7 Ultimate 32-bit yüklü bütün driverleri yüklü aletin ama telefondan(6300) bişeyler gönderirken % ilerleyip sona yaklaşınca hata veriyo "aktarım yapılamadı" diye telefonda da "bağlantı başka bir bilgisayar tarafından iptal edildi." hatasını veriyo ama laptopta sorun olmuyo XP yüklü onda da her iki bilgisayarımda da herhangi bir çakışma da yok

Nokia PC Suite yükleyince sorunum düzeliyo, ama + program kurmak istemiyorum bilgisayara, hiç bi şekilde kullanmıyorum, bilgisayarı yavaşlatmaktan başka bi işe yaramıyo fiziksel bellek kullanımı %7 azalıyo kaldırınca :S

WİN 7 de XP driveri kurmayı öğrendim ama bu seferde WİN 7 izin vermiyo en güncel sürücüler yüklü diye
manuel yüklememe de izin vermiyo BT yi takar takmaz otomatik yüklemeye başlıyo meret :S

bi çözümü varmı bu aktarım yapılamama hatasının, forumlarda "driver yükle çalışır" diye amelece cevaplardan başka bişe bulamıyorum anlayan yazsın nolur

şimdiden teşekkürler.

mustafa2116
07-01-2011, 01:23   |  #2  
mustafa2116 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 64
3,012 mesaj

Xp kurmak isitoyrsan bilgisayarı açılıştan formatlamnan gerek.

Drivers hatasına gelince. etkin Blue hatasının nedeni yakınlaştırman olabilir.
 Cihaz genelde eşleştirmede kendie ismi sürekli değişken seçiyor bu  nedenle bilgisyara atadığın ismi etkin bir değişmez isim oalrak kurmayı dene. windows/system32 içinde bir yerlerde blue simgeli bir uygulama olacaktı onu bul ordan halşledersin işini.

Nokia sueti yükleytince hata klakıyorsa sende  uygulaamayı kaldırmak yerine elle silmeyi seç??
Gir program filese uygualamyı sil çık.
Driverse sorununda ortadan klamış oalcaktır.

Birde bilgisayarı pc ile eşlerken şifreyi pc ye belirlet o belirlediğinde kendi şifresini red etmeyecektir.