arkadaslar bluray indirdim avatar 1080p ama benim monitör 1600x900 çöznürlükte sorun olmaz dimi arkadaslar goruntu kalıtesı muhtesem ama donuyor - atlıyor - kırılmalar oluyor falan filan ne yapmam gerek?SAYGILARIMLA:...
bluray 1080p filmler izlerken donuyor
dostum o filmi KMPLAYER diye programda izle en iyi video oynatıcı programdır kendisi sayrıca senin sisteminin oynatamayacağı video yoktur
Demo blue ray olsada %4 ile 8 arasında izliyorum daha iyisinide izlerim.
benim sistem....
Marka / Model: ultra pc,
İşletim Sistemi: Windows XP Home Edition (32-bit)
İşlemci: Intel P4. 3.0 ht upgrade 64bit
Anakart: Msi
Ekran Kartı: AMD (ATI) 4350 hd
Ses Kartı: Creative Audigy 2 Zs 192000hz 24bit
Internet Tarayıcı: Google Chrome
Antivirüs Yazılımı: Comodo AntiVirus
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bilgisayarında bir sorun var.
Power dvd 12 donanım desteksiz.(ekran kartına yük binmez.)power dvd 12 nin tüm özellikleri açık.Onları açtıgım halde yine takılmadan izliyorum yanlız stabilizer biraz kötü oluyor.
Power dvd özellikleri kapalı.(donanım destegi yok.)Yük işlemciye biniyor.
Donanım destegi açık yük ekran kartına biniyor.3d bile açıyorum %30 da kullanayor.
Zaten panasonik samsung sonynin demo film müziklerini hiç kayle bile almıyom.Mp3 dinliyom sanki.Dts var bide sözde.(7 kanal)Yutubeden bile izliyorum bunları takılmadan.
http://www.h264info.com/downloads.html
filimi indirdigim yer.im leagand
http://www.h264info.com/clips.html
MK3D çıkınca ne yapıcanız bilmiyom.
Indirdigin filmin dosya boyutu nedir. Yuksek profile ise ve kullandigin oynatici donanim hizlandirmayi desteklemiyorsa donmalarin olmasi normaldir.
10.9 Gb ismi ve ayrıntıları....Indirdigin film 8000kbps.Ekran kartin eski oldugu icin sorun oluyor diye dusunuyorum.Bende HTPC olarak Intel Atom islemcili Nvidia ION2 olan sistem kullaniyorum bundan cok daha yuksek bitrate sahip filmleri bile cok rahatlikla oynatiyorum XBMC'de. Baska programla dene ise yaramazsa 720p olanini indirirsin.
Avatar 2009 1080p BluRay X264-AMIABLE hangi oynatıcıda oynattıysam km player wmpedia player 10 flv player dondu - filmi atlıyor - ve kırlımalar oluyorrr.
kptan sorun filmi indirmeden izlememdenmiş torrentten indiriyodum o yüzdn indirme bitti gayette güzel oynatıyor peki hocam 1600x900 çözünülükle 1080pde cok fark varmı izlerken bide bluray ile izlerken normal izlerken cok fark varmı arkadaslar.misal usbden tv ye aktarsam mı yoksa bluray player alıp diskini takıp mı izlesem ne kadar fark var arasında yardımların için teşekkürler.sayglarımla
kptan sorun filmi indirmeden izlememdenmiş torrentten indiriyodum o yüzdn indirme bitti gayette güzel oynatıyor peki hocam 1600x900 çözünülükle 1080pde cok fark varmı izlerken bide bluray ile izlerken normal izlerken cok fark varmı arkadaslar.misal usbden tv ye aktarsam mı yoksa bluray player alıp diskini takıp mı izlesem ne kadar fark var arasında yardımların için teşekkürler.saygları30%luk piksel farki var ama önemli olan bitrate orani. Bende 400'den fazla HD film var ve 720p olup 1080p'dan daha kaliteli olanlar var. Sonucta ayni filmi bluray olarak yazacaksan fark olmaz ama orjinal bluray ile indirdigin arasinda bayagi bir fark olur.Bildigim kadariyla 4-5 kat daha fazla bitrate oldugu icin daha iyi göruntu ve ses kalitesi olacak. Diske yazmani tavsiye etmem. TV'de usb varsa USB HDD al ona atar direk TV'ye baglarsin.